plastikk Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Brytyjski ''Chart'' ukończony... Całość pędzel,akryle[Pactra /MM./Agama] plus trochę scratchu i jakiejś tam żywicy - bambetle/chełmy]. Co do hmm...historycznej poprawności - nie ma fot ''Fanny Adams'' z takimi błotnikami,jednak zważywszy że, były to modyfikacje polowe to mogła je posiadać. A teraz czekam na słowa krytyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 A teraz czekam na słowa krytyki... A pochwał nie chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Uważam, że to Twój najlepszy model z tych które pokazałeś (bo może coś jeszcze chowasz ). Super zrobione odrapania na pasach i bardzo ładnie nadbudówka wykonana. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 12 Września 2010 Autor Share Napisano 12 Września 2010 Dziękuję - staram się,staram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Bardzo ładny model. Mam tylko jedno pytanie, jak, na skutek czego powstały te "zadrapania" na masce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Bardzo ładny model. Mam tylko jedno pytanie, jak, na skutek czego powstały te "zadrapania" na masce?? Skalpel?? ;) Model bardzo ładnie zrobiony! Tylko kurcze - nie widziałem zdjęć z takimi wygiętymi błotnikami. Masz linka do zdjęć tego egzemplarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 13 Września 2010 Autor Share Napisano 13 Września 2010 Zadrapania to wydrapywanka skalpelem... Foto ''Whippeta'' w takiej konfiguracji jest min. tutaj http://www.zgapa.pl/zgapedia/Czo%C5%82gi_I_wojny_%C5%9Bwiatowej.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Bardzo ciekawy i oryginalny projekt ! Technicznie również wykonant całkiem do rzeczy. Oby jak najwięcej takich nam się tutaj pojawiało! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 13 Września 2010 Autor Share Napisano 13 Września 2010 @Kornik 69 Zapewniam że takich/podobnych/innych monstrów z czasów WW I pojawi się jeszcze kilka. Cieszy mnie fakt że tematyka WW I [pancerka]znalazła zainteresowanie komentujących i podglądaczy pomimo że, modeli wtryskowych jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Cieszy mnie fakt że tematyka WW I [pancerka]znalazła zainteresowanie komentujących i podglądaczy pomimo że, modeli wtryskowych jak na lekarstwo. Zainteresowanie jest i pewnie będzie nadal, bo pojazdy te są rzadko spotykane, a przez to atrakcyjniejsze. Taka odmienność cieszy oko, bo w kółko oglądamy podobne maszyny. Nie tyczy się to tylko pancerki. Z lotnictwem jest podobnie. Powodzenia w następnych projektach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi