sobieski Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Chciałbym zaprezentować wam taką oto dłubankę. Do winietki dojdzie jeszcze tabliczka, jednak dopiero jak uzupełnię zapas tuszu w drukarce i prawdopodobnie figurka ludka z mapą, jak go w końcu wymaluje - w czasie bliżej nieokreślonym ) Autko ze stajni MW (swoją drogą ciężka sprawa), chętnie usłyszę co o tym sądzicie A i sorka za niektóre zdjęcia, mam nadzieję że coś na nich zobaczycie. Zapraszam do komentowania Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 Bradzo fajny! Gratuluję - na prawdę super maleństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobieski Napisano 11 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2011 Dzięki,cieszę się że się komuś podoba. Pojazd ma kilka błędów ale cóż... następny będzie już lepszy Brakuje tylko 1 złotówki, tak dla porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Witam! Garbi rewelacja. Bardzo mi się podoba tylko mam jedno ale. Jeśli to drzewko to ma być brzoza (a po pniu wnioskuję że tak) to liście są nie za bardzo. Nie ten kształt i zdecydowanie za wielkie. Rozumiem ze już jest za późno na poprawki ale strasznie się to rzuca w oczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Ładne maleństwo. Podstawka zreszta tez śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 16 Stycznia 2011 Share Napisano 16 Stycznia 2011 Bardzo ładnie, stylowo Z czego są te kwiatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobieski Napisano 17 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2011 Witam. Drzewko w rzeczywistości nie wygląda tak źle, trochę może zoom wyolbrzymia, poza tym sądzę ze tak wygląda lepiej niż z gąbki. Swoją drogą stwierdziłem że brzózka trochę ożywi krajobraz. A kwiatki są gotowe z Jadar-Model, ni pamiętam jakiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi