marioba Napisano 14 Lipca 2011 Napisano 14 Lipca 2011 Witam! Taki lekki, wakacyjny gniot: Leichte Funkpanzerwagen Gerät 893 Sd.Kfz 250/3 (alt). Tamiya 1:35 (starocie). Praktycznie z pudła. Malowane Lifecolor i reszta świata.... Cytuj
Dumo Napisano 14 Lipca 2011 Napisano 14 Lipca 2011 Źle naświetliłeś fotki bo mało co widać kurcze, ale jest fajnie z tego co widzę prosto i ze smakiem. Cytuj
AdrianW Napisano 15 Lipca 2011 Napisano 15 Lipca 2011 fajne ma te lampy... od przodu wygląda jak jakiś owad:) Cytuj
ShaDow FoX Napisano 15 Lipca 2011 Napisano 15 Lipca 2011 Bardzo ładny, może kółka tylko za czyste Na jasnym tle nie prezentował by się lepiej ? Cytuj
ups Napisano 16 Lipca 2011 Napisano 16 Lipca 2011 Fajnie zrobiony model, jak zawsze podoba mi się brudzenie. Nie wiem tylko czy opony się nie świecą, a może to tylko mój laptop zniekształca trochę. Cytuj
marioba Napisano 21 Lipca 2011 Autor Napisano 21 Lipca 2011 Witam! Straszne wielkie "dziękuję" za pozytywny odbiór moich wypocin. Model tradycyjnie u mnie, odstał na półce około 6-7 lat. W pierwszej wersji miał być DAK "Greif". Jednak wena odeszła, Dragon wypuścił swoją wersję i.... model wylądował na półce. Ostatnio odkopałem go i pomalowałem jak pomalowałem. Wydaje mi się, że lepiej wygląda niż "Greif". Mało jest tego modelu w tym malowaniu w sieci. Jeszcze raz wielkie dziękuję! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi