marioba Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Witam! Taki lekki, wakacyjny gniot: Leichte Funkpanzerwagen Gerät 893 Sd.Kfz 250/3 (alt). Tamiya 1:35 (starocie). Praktycznie z pudła. Malowane Lifecolor i reszta świata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Źle naświetliłeś fotki bo mało co widać kurcze, ale jest fajnie z tego co widzę prosto i ze smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 Ładny model, fajnie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 Ładny ten wakacyjny GNIOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 Super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 fajne ma te lampy... od przodu wygląda jak jakiś owad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 15 Lipca 2011 Share Napisano 15 Lipca 2011 Bardzo ładny, może kółka tylko za czyste Na jasnym tle nie prezentował by się lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 16 Lipca 2011 Share Napisano 16 Lipca 2011 Fajnie zrobiony model, jak zawsze podoba mi się brudzenie. Nie wiem tylko czy opony się nie świecą, a może to tylko mój laptop zniekształca trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 21 Lipca 2011 Autor Share Napisano 21 Lipca 2011 Witam! Straszne wielkie "dziękuję" za pozytywny odbiór moich wypocin. Model tradycyjnie u mnie, odstał na półce około 6-7 lat. W pierwszej wersji miał być DAK "Greif". Jednak wena odeszła, Dragon wypuścił swoją wersję i.... model wylądował na półce. Ostatnio odkopałem go i pomalowałem jak pomalowałem. Wydaje mi się, że lepiej wygląda niż "Greif". Mało jest tego modelu w tym malowaniu w sieci. Jeszcze raz wielkie dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi