Skinn3r Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Czołem Stwierdziłem, że w końcu można by zrobić sesję modelowi skończonemu kilka miesięcy temu, więc zrobiłem i umieszczam poniżej ;) Szału nie ma, ale zawsze coś. Nie obrażę się za szczerą ocenę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Witam Merytorycznie nie ocenię, bo Challenger jest mi równie obcy jak język Suahili, ale jeśli chodzi o techniczno-estetyczną stronę wykonania, to prezentuje się ona całkiem ok. Nie jest ufajdany (choć lekki kurz wyszedłby mu na dobre), nie jest obity jak facjata remizowego zabijaki i robi niezłe wrażenie. To co mi się nie podoba to bardzo jednolity kolorystycznie km na wieży (brak mu metaliczności) i grile, których zapuszczenie wygląda jak plamy po tuszu. No chyba, że tak powinno być Poza tym jest nieźle Powodzenia w kolejnych projektach! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Merytorycznie też się nie znam. Wygląda ładnie, choć wydaje mi się jakiś jednolity kolorystycznie. Np żółty fartuch wygląda super - coś podobnego by się przydało na większych powierzchniach. Ale jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 19 Września 2011 Autor Share Napisano 19 Września 2011 Ciężko zauważyć piaskowy kurz na piaskowym modelu Co do grillów to tak miało być bo nigdy wszystkie grille nie będą 'okopcone' i zabrudzone równomiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Ja też nie wypowiem się merytorycznie, ale wizualnie wygląda nieźle. Ten karabin rzeczywiście wygląda trochę sztucznie. Ogólnie podoba mi się twój "Czelendżer". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Dla mnie model na 5 z plusem. Tło zdjęć...hmmm trochę to wszystko staje się blade, ale po prawdzie, spec ze mnie żaden. Zdjęcie nr. 2 niewyraźne, przynajmniej u mnie. Tylko u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 21 Września 2011 Share Napisano 21 Września 2011 Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi