cloner16 Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Nowy model , drobny scratch . W zasadzie uważam ,że zestawy trumpetera i Lion Roara to dobra inwestycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Nietypowy pojazd, nietypowe kamo. Istniała taka hybryda? Tak czy inaczej udało Ci się zrobić bardzo ciekawy model. Bardzo przyciąga moją uwagę i sam nie wiem czym to wytłumaczyć. Wyszedł bardzo fajne. Tak fajnie że mam ogromną chęć skleić coś takiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Bardzo ciekawy projekt. Wykonany na dobrym poziomie. Brak mi tylko trochę mocniejszego washa. Poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 Bardzo fajnie "zużyte" farby. Wygląda to naturalnie. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 No chłopie widzę wielki postęp w twoich pracach. Najbardziej ze wszystkich nieprawdziwków ten mi przypadł do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Super! Tylko ta wieża na tyle raczej by nie spełniała swojej funkcji. ;) Tak przy okazji to nie duży chyba ten czołg jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 To tylko na transport zostało tak zamontowane a to że zaatakował ich samolot to co innego. Natomiast czołg ma ok 20cm długości i 15cm wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi