SAGITARIUS Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 Witam. Prawie 3miesięczna batalia zakończona. Model to produkt Tamiya, skala 1/35. Malowanie panzergrau nie wyszło więc przemalowałem za zimowe. Przy malowaniu wspierałem się technikami przedstawionymi przez kolegę Łukasza Musiałka ... gorąco polecam stronę http://www.diorama.pl Zapraszam do oglądania i konstruktywnej krytyki. Pozdrawiam S. - Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 1 Czerwca 2007 Share Napisano 1 Czerwca 2007 Wspaniały a szczególnie malowani! Brawo! Mi niestety do takich daleko..ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 1 Czerwca 2007 Share Napisano 1 Czerwca 2007 Piękny Piękny Wspaniała robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 20 Lipca 2007 Autor Share Napisano 20 Lipca 2007 Witam Mały UPDATE ... dorobiłem trochę błota. Pozdrawiam S. - Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Model bomba tylko jakbyś jeszcze zrobił cieniowanie na tej płachcie po lewej stronie i troszkę kolba chyba jest za świecąca i mam pytanie jak sobie poradziłeś z gąsienicami bo to chyba najsłabszy element modelu. Ps. mój kolega kiedyś się na mnie darł i mnie wyzywał że jak ja mogę robić taki stary model bo przecież przecież on jest o milimetr za krótki :-))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Piękny model, piękne zdjęcia. szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Nic tylko pogratulować metody robienia kamo zimowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 ehhhhhh przez ten update nie mam sie do czego przyczepic bardzo ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 20 Września 2007 Autor Share Napisano 20 Września 2007 Witam Panowie, przecież to kasztan straszny jest ... Pozdrawiam S. - Krystian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi