Stojkovic Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Druga dioramka w życiu. Figurki wyszły jak wyszły, ale z efektu całościowego jestem zadowolony. Bardzo cieszy mnie wynik prac nad Kettenkraftradem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Wyszło Ci bardzo dobrze. Chodź ja nie sklejam tak jak ty mam tylko jeden minus, gąsienice. W niektórych miejscach odchodzą od kół, np. zdjęcie czwarte od końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Scenka robi pozytywne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 9 Marca 2013 Autor Share Napisano 9 Marca 2013 Niestety Hummel otrzymany jako złom miał sporo mankamentów. Nie miałem czasu i ochoty płukać go i sklejać na nowo. Starałem się wykorzystać go jako "gotowca". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Figurki na tym etapie umiejętności to sobie daruj, psują cały efekt. Nikt uwagi nie zwróci na pojazdy tylko na te pajacyki. Czemu jedna gąsienica w Hummelu jest czerwona wewnątrz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 12 Marca 2013 Autor Share Napisano 12 Marca 2013 Niestety tak na czerwono lampa błyskowa odbija pigment. Zamierzam kontynuować naukę malowania figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi