Panzer4 Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 Model sklejony całe eony temu, a niedawno pokazany w SM. Teraz zawitał też tutaj. Cóż, zrobiłbym teraz mnóstwo rzeczy inaczej niż wtedy, gdy go robiłem W każdym razie zapraszam do galerii: Pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 26 Marca 2013 Share Napisano 26 Marca 2013 Super model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 26 Marca 2013 Share Napisano 26 Marca 2013 Świetna siedem-dwójka, bardzo dobrze wyszło ci brudzenie. Podstawka także na plus, fajnie uzupełnia model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 Bardzo przyjemna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Mam nadzieję, że twój model spowoduje, że część sklejaczy weźmie się za ten temat, bo jak na razie ja naliczyłem trzy warsztaty i galerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi