krj1921 Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Witam, niniejszym chciałbym zaprezentować swój drugi model ;) Panzer III z Dragona w barwach 24 dywizji pancernej z czasu walk miejskich w Stalingradzie. Model bez żadnej dodatkowej walorki (jeszcze nie ten level posiadam choć i bez tego detalizacja Dragona momentami budziła moje obawy że model mnie przerośnie :/ ) Może trochę przesadziłem z brudzeniem ale w końcu człowiek uczy się całe życie Źle zamontowaną przednia płytę (osłona KM-u i wizjera kierowcy) niestety zbyt późno zauważyłem by z moimi umiejętnościami poprawić W zamyśle mam stosowną podstaweczkę którą nawet już została zaczęta jak na ostatnim zdjęciu widać.Zapraszam do oceny i wytykania błędów abym mógł je wyeliminować na przyszłość ( z góry dziękuję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sever Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Mi się podoba Przy dynksie od KMu w jarzmie chyba widać łączenie formy ale głowy nie dam. Co do brudzenia to chyba też jest okej chociaż dałbym trochę mniej kurzu na wieży ode mnie w sumie też zaczynającego to tyle Niech teraz bardziej doświadczeni koledzy się wypowiedzą. Widać dużą różnice pomiędzy Twoim pierwszym czołgiem, chce zobaczyć co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Ładny model, szczególnie że dość mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Model bardzo ładny. Może kiedyś spróbujesz dorobić mu taki charakterystyczny zasobnik z tyłu kadłuba montowany? Dużo maszyn z tej dywizji je miało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krj1921 Napisano 16 Lutego 2014 Autor Share Napisano 16 Lutego 2014 Bardzo dziękuję za pozytywne przyjęcie mojego modelu, jeszcze lepsza motywacja do dalszej pracy Pawel 90; masz na myśli ten zasobnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Dokładnie, o to mi chodzi, sam próbowałem zrobić taki zasobnik, przerabiając Pz.III Ausf.L Revella na Ausf.J ( viewtopic.php?f=87&t=37036&start=15 ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi