ShaDow FoX Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 Tornado to cos w Twoim stylu....prosze o komenty radiostacja od italerowskiego modelu haubicy, ekwipunek tamiya, rower od schwimmwagena italerowskiego a pozatym pudelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 fajny, ale czy on splonął czy tak zardzewiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 18 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2006 to efekt na zdjeciu...........bo w rzeczywistosci jest zielony i przybrudzony takim brazowym.........i na zdjeciu tak wyglada hukowato musze zrobic foty na dworzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 To jest GMC czy Studebacker Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Kwietnia 2006 Share Napisano 18 Kwietnia 2006 Według mnie opony są za czyste w stosunku do szyb i faktycznie blachy wyglądają jakby były spalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 18 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2006 KAT to jest Studebaker US 2 1/2 ton 6x6 truck to przez to ze w domu robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 2 Maja 2006 Share Napisano 2 Maja 2006 Ja mysle ze jest super a jak bys robil zdjecia na dworze to by bylo innaczej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 2 Maja 2006 Share Napisano 2 Maja 2006 KAT to jest Studebaker US 2 1/2 ton 6x6 truck to przez to ze w domu robione Wg mnie to GMC Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 2 Maja 2006 Autor Share Napisano 2 Maja 2006 dzieki wojna postaram sie cos wykrzesac nie wiem dokladnie co to jest ale znalazlem takia sama w necie i bylo napisane ze to stundebacker......sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 To jest GMC, Studeki nie były używane przez US Army, 99% poszło do ruskich i róznica w nich z wyglądu też dosyć spora. Nadmienię tylko Studek ma być teraz wypuszczony przez ICM, Alangera czy coś tam ze wschodu, nie pamiętm już dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Daj lepsze foty !!!!!! . Bo widzę że się coś wyłania z tego ale mało widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 20 Marca 2007 Autor Share Napisano 20 Marca 2007 LOL Ryjek ale żeś wygrzebał temat lepszych fot nie będzie bo nie mam aparatu, a nie chcę pożyczać, "Kwi 18 2006, 19:11 " heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Marca 2007 Share Napisano 21 Marca 2007 Oj ShaDow FoX jak by sie tak wszystkim nie chciało to by cię na świecie nie było. WYSTAWIŁEŚ swoje dzieło , to teraz się opiekuj tym i odpisuj ,foty dawaj a nie olewaj (w kazdym razie mnie).Jak nie chcesz stracić zaufania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 (edytowane) To jest GMC CCKW 353A firmy "Italerii".Pojazdy te różniły się od Studebakera tym że Studer miał błotnik załamany pod kątem prostym.Z tego co wiem to w skali 1/35 model Studra wypuściła CMK w żywicy,ale jest koszmarnie drogi.Od 2 lat zapowiada go ICM,ale jak narazie na zapowiedziach się kończy.A model mi sie nie podoba.Wyglada tak jak by 100 lat stał pod gołym niebem i cały czas na niego deszcz padał.I wątpię żeby to to była wina aparatu,bardziej wykonania samego modelu. Edytowane 25 Marca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Marca 2007 Share Napisano 25 Marca 2007 Na tych fotkach widać doskonale różnicę. http://www.autogallery.org.ru/k/s/studerf.jpg - Studebaker US6 http://www.autogallery.org.ru/k/g/41cckw.jpg - GMC CCKW 353 Po za tym różniły sie jeszcze tym że GMC w jednej ze swoich wersji miał kabinę otwartą a Studer nie posiadał takich kabin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 16 Września 2007 Autor Share Napisano 16 Września 2007 troche czasu minelo ale sa obiecane zdjecia w swietle dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Przy dziennym świetle wygląda o niebo lepiej, chociaż i tak mocno dałeś czadu z brudzeniem. Prawdziwy weteran z tego GMC Bardzo podoba mi to solidne obładowanie, które czyni go bardziej realistycznym (chociaż nad rowerem można by jeszcze popracować). Ogólnie model wygląda dobrze (tak na 4-), chociaż twój DUKW bardziej przypadł mi do gustu. Pozdrawiam i czekam na następnych "Amerykańców" w twoim wykonaniu. Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Bardzo ładnie wykonany model. Dużo różnych gadżetów na pace, ale czy akurat pociski luzem były wożone, śmiem w to wątpić. I jeszcze ten rower. Umiejscowienie jego przypomina mi jak w obecnych czasach przewożone są rowery. A wtedy nikt by się nie bawił w przywiązywanie łańcuchami tylko by wrzucił na pakę ten rower i już. Pozdrawiam I.Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Racje ma Imek46 , po za tym model wygląda na tych fotkch o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 17 Września 2007 Autor Share Napisano 17 Września 2007 Rower dla bajeru przyczepiony zeby jakies fajne wrazenie robil, a pociski to dla zasmiecenia paki poprostu tak rzucone ;) dzieki za wszytkie komenty pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi