Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tornado to cos w Twoim stylu....prosze o komenty radiostacja od italerowskiego modelu haubicy, ekwipunek tamiya, rower od schwimmwagena italerowskiego a pozatym pudelko

roj0fo0j3yzpibne.jpg

uoqixgsw5525nagn.jpg

ot66bs5su7xsvpf1.jpg

id6p07fawbjlupds.jpg

j1dov5gs5dnidns8.jpg

Napisano

to efekt na zdjeciu...........bo w rzeczywistosci jest zielony i przybrudzony takim brazowym.........i na zdjeciu tak wyglada hukowato musze zrobic foty na dworzu

Napisano

To jest GMC czy Studebacker

Pozdrawiam

Napisano

Według mnie opony są za czyste w stosunku do szyb i faktycznie blachy wyglądają jakby były spalone.

Napisano

KAT to jest Studebaker US 2 1/2 ton 6x6 truck

to przez to ze w domu robione

• 2 weeks later...
Napisano
KAT to jest Studebaker US 2 1/2 ton 6x6 truck

to przez to ze w domu robione

Wg mnie to GMC

Pozdrawiam,

Maciej

Napisano

dzieki wojna postaram sie cos wykrzesac

nie wiem dokladnie co to jest ale znalazlem takia sama w necie i bylo napisane ze to stundebacker......sam nie wiem

• 10 months later...
Napisano

To jest GMC, Studeki nie były używane przez US Army, 99% poszło do ruskich i róznica w nich z wyglądu też dosyć spora.

Nadmienię tylko Studek ma być teraz wypuszczony przez ICM, Alangera czy coś tam ze wschodu, nie pamiętm już dokładnie.

Napisano

Daj lepsze foty !!!!!! . Bo widzę że się coś wyłania z tego ale mało widać.

Napisano

LOL Ryjek ale żeś wygrzebał temat lepszych fot nie będzie bo nie mam aparatu, a nie chcę pożyczać, "Kwi 18 2006, 19:11 " heheh

Napisano

Oj ShaDow FoX jak by sie tak wszystkim nie chciało to by cię na świecie nie było. WYSTAWIŁEŚ swoje dzieło , to teraz się opiekuj tym i odpisuj ,foty dawaj a nie olewaj (w kazdym razie mnie).Jak nie chcesz stracić zaufania .

Napisano (edytowane)

To jest GMC CCKW 353A firmy "Italerii".Pojazdy te różniły się od Studebakera tym że Studer miał błotnik załamany pod kątem prostym.Z tego co wiem to w skali 1/35 model Studra wypuściła CMK w żywicy,ale jest koszmarnie drogi.Od 2 lat zapowiada go ICM,ale jak narazie na zapowiedziach się kończy.A model mi sie nie podoba.Wyglada tak jak by 100 lat stał pod gołym niebem i cały czas na niego deszcz padał.I wątpię żeby to to była wina aparatu,bardziej wykonania samego modelu.

Edytowane przez Gość
  • 5 months later...
Napisano

Przy dziennym świetle wygląda o niebo lepiej, chociaż i tak mocno dałeś czadu z brudzeniem. Prawdziwy weteran z tego GMC

Bardzo podoba mi to solidne obładowanie, które czyni go bardziej realistycznym (chociaż nad rowerem można by jeszcze popracować).

Ogólnie model wygląda dobrze (tak na 4-), chociaż twój DUKW bardziej przypadł mi do gustu.

Pozdrawiam i czekam na następnych "Amerykańców" w twoim wykonaniu.

Kornik

Napisano

Bardzo ładnie wykonany model. Dużo różnych gadżetów na pace, ale czy akurat pociski luzem były wożone, śmiem w to wątpić. I jeszcze ten rower. Umiejscowienie jego przypomina mi jak w obecnych czasach przewożone są rowery. A wtedy nikt by się nie bawił w przywiązywanie łańcuchami tylko by wrzucił na pakę ten rower i już.

Pozdrawiam I.Z.

Napisano

Racje ma Imek46 , po za tym model wygląda na tych fotkch o niebo lepiej

Napisano

Rower dla bajeru przyczepiony zeby jakies fajne wrazenie robil, a pociski to dla zasmiecenia paki poprostu tak rzucone ;) dzieki za wszytkie komenty pzdr