Ipkinss Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Witajcie! Przedstawiam kolejny polski pojazd z serii Wrzesień 1939 w moim wykonaniu. Tym razem jest to samochód ciężarowy Fiat 621. Model bardzo przyjemny w montażu, choć trochę roboty było z maskowaniem kamuflażu, ale można było do tego przywyknąć bo to już szósty polski pojazd z serii. Pozdrowienia Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 myślałem,że będę pierwszy....ubiegłeś mnie...a wieczorem odpuściłem sobie modelarstwo...tylko gumy mi zostały pomalować... nie zmienia to istoty sprawy,że model zacny i mi się podoba.Nie zapomnij jednak pomalować na czarnomtablicy rejestracyjnej....szkoda,że FtF nie dał żadnych numerów do nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Bardzo ładny Fiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Ładny fiacik ale wg. mnie na pace w środku drewno powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Gdyby nie kolor wewnętrzny skrzynie napisałbym SUPER-FIAT. Model ze względu na skalę prezentuje się pięknie w kamo. Skrzynia powinna być w środku malowana kolorem ochronnym ogólnowojskowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 model bardzo ładny, tablice rejestracyjne warto pomalować na czarno i może jakieś numerki nakleić, jak napisał Jarek kolor wnętrza paki zielony. co nie zmienia faktu, że patrzy się z przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2014 Dzięki za opinie Panowie Niestety polskie pojazdy to nie jest moja mocna strona. Powiedzcie, czy jeśli pomaluję pakę od środka tą samą zielenią, której użyłem do kamo to będzie OK? Tablicę specjalnie odpuściłem bo nie mam odpowiednich kalek, ale może przy okazji coś jeszcze pokombinuję Pozdrowienia Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Nie. Musi być ciemniejsza i bardziej oliwkowa. Coś jak ten Fiat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziele88 Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Model fajny:) wydaje mi się jednak że odwrotnie wkleiłeś tył paki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 o nie zauważyłem...fakt...i chyba nieco skrzynka nie usiadła górą dobrze bo pod kątem jest...ale wiem z doświadczenia z tym modelem ,ze trzeba nieco docisnąć gdy nieco klej rozpuszcza plastik wtedy jest git... a tak przy okazji...kończę swojego i mam pytanie ,podłączając się pod temat kolegi... jakim kolorem pomalować ramę ? czarna? czy może kolorem zielonym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi