hiwis Napisano 13 Sierpnia 2014 Share Napisano 13 Sierpnia 2014 StuH 42 na bazie StuG-a ausf G Trumpetera ze wszystkimi jego ułomnościami. Dorobiłem tylko Schürzen-y, betonowe i gąsienicowe dopancerzenie, "balkon" i klamoty. Dla laika wyszło coś StuHo-podobnego, dla znawców porażka. Może następny będzie poprawniejszy. Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam. Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 bardzo mi się podoba ten model. Stugi mają coś w sobie... "betonowy" pancerz i graty z tyłu to blackdog czy modeltrans? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Dzięki. Beton zrobiony z Multiputa, a klamoty to też własna robota z PCV i chusteczki plus balsa i jakieś skrzynki, beczka z Academy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPz Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Nieśmiertelny zestaw academy Model bardzo mi się podoba- lubię twój styl weatheringu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 3 x Tak Maestro , 3 x Tak ! P.S. Ile czasu zajął sam model i całość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Bardzo fajne wykonanie. Podobają mi sie gęsi z przodu i napakowane graty z tyłu. Eleganckie malowanie oraz wykonanie. Świetna podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Ładny, szczególnie ze taki mikrus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Dzięki. Ile czasu zajął sam model i całość ? Ciężko powiedzieć, model rozgrzebalem chyba w marcu ale jednocześnie dlubię przy kilku. (7-9) i nieregularnie z dłuższymi przerwami więc nie wiem ile czasu schodzi na jedną sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 estetycznie bardzo ładny, zwłaszcza malowanie wyjątkowo mi się podoba. tylko nie wiem, czy pamiętałeś, że te pojazdy miały zdolność pokonywania wzniesień do 30 stopni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2014 tylko nie wiem, czy pamiętałeś, że te pojazdy miały zdolność pokonywania wzniesień do 30 stopni... Przyznam że miałem wątpliwości czy aby zbyt stromego podjazdu nie zrobiłem Zależało mi na ukazaniu wychylenia Schürzen-ów Ale przyjmijmy że do tego momentu wzgórza jakoś dotarł i dalej nie pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi