bartek33365 Napisano 19 Grudnia 2014 Share Napisano 19 Grudnia 2014 Hmmm Model chyba mało znany za to producent jak najbardziej - RPM. Oczywiście z okropnej jakości produktów. Dlaczego więc wybrałem ten model? Wybrałem go gdyż mi się spodobał. Składało mi się go nawet nieźle, pomijając walkę z przesunięciami i dziurami. Model tradycyjnie malowany farba mi Vallejo. Renówka na pace pochodzi z FtF i składało się ją o wiele lepiej Do budowy podstawki użyłem pierwszy raz sztucznej wody i jestem zadowolony z rezultatu. Most jest to kawałek styroduru który był tak uformowany, a wystarczyło dorobić murek i wyryć cegiełki(most dzięki Fazzowi). Pomyślałem sobie, że i ja chce mieć takie zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 19 Grudnia 2014 Share Napisano 19 Grudnia 2014 Lubię To...burty paki robiłeś ''od nowa''? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 19 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2014 Nie , przerobiłem zestawowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2015 Zmieniłem podstawkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KJakubK Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 Czy RPM'a dobrze się sklejało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2015 Powiem tak, różnie. Raz dobrze, raz nie. Na pewno przeszkadzają w tym przesunięcia formy, ale da się przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 Podoba mi się . Na drugiej podstawce lepiej się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 7 Stycznia 2015 Share Napisano 7 Stycznia 2015 Druga podstawka dużo lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi