erolo2000 Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Witam Waszmościów Kolejny mój ulupek gotowy, 13ty już w tym roku . Malowany jak zawsze u mnie pędzlami pare extra części w tym m in. młot i łopata stworzone od zera . Wczesna wiosna 1945 - Jednostka nieznana. GotowY: W mocniejszym nasłonecznieniu - ech nie lubię robić fotek ....wolę "kleić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPz Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Jak dla mnie świetna, jak każdy twój model ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarshalBry Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Świetna praca, ja bym dorzucił trochę więcej otarć i odprysków farby żeby wyglądała na bardziej "zmęczona" w boju. ;) Nie myślałeś o tym aby przerzucić się na areograf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 4 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2015 No można by było popracować nad tym przymęczeniem lecz kolejne pudła czekają i krzyczą . Co do aero kiedyś tam myslałem ,ale zostałem przy pędzlach - niereformowalny jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 Oj zostań zostań przy pędzlach. Bardzo ładny jagdpantherek Pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 5 Czerwca 2015 Share Napisano 5 Czerwca 2015 Mnie się podoba. Gęsi to guma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 5 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2015 Dzięki Panowie . Pędzle - "teraz i zawsze" ;). Gęsi guma jak to u Trumpetera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 5 Czerwca 2015 Share Napisano 5 Czerwca 2015 Model nawet ok ,tylko po co używasz maskolu skoro malujesz pędzlami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 15 Czerwca 2015 Share Napisano 15 Czerwca 2015 13-ty w tym roku, ale nie pechowy Całkiem ładna Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 4 Lipca 2015 Autor Share Napisano 4 Lipca 2015 Dzięki Marcinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi