erolo2000 Napisano 26 Października 2015 Share Napisano 26 Października 2015 Cześć i czołem I ostatni ulepek robiony równolegle z SP wz.34 ...Wreszcie dobre światło dzienne złapałem do fotek (poprzedni Sam. Pancerny blady wyszedł na fotkach )..Wracając do modelu 141 części , 15-16 godzin z nim spędzonych oraz malowanie pędzlami .- przydział 2gi Batalion Czołgów Lekkich IX.1939 . Oto on duma Polskich wojsk Pancernych tamtego czasu - Czołg Lekki Jedno-wieżowy 7TP późna wersja Po malowaniu camo : I Już gotowy . Fotki prosto z Frontu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 26 Października 2015 Share Napisano 26 Października 2015 I ostatni ulepek robiony równolegle z SP wz.34 ... Ale zasuwasz z tymi maluchami, dwa na raz... Oba mi się podobają, takie w Twoim stylu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 27 Października 2015 Autor Share Napisano 27 Października 2015 Dzięki - staram się jak umiem "Czas ciągle goni nas" - Jak to mówią : nie znasz dnia ani godziny , co masz skleić jutro sklej więc dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 27 Października 2015 Share Napisano 27 Października 2015 Mię się podoba! Jakąż to zieleń zastosowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 28 Października 2015 Autor Share Napisano 28 Października 2015 Dzięki . Zieleń to ciężko powiedzieć teraz - zmieszałem ze dwie zielenie Pactra jakiś czas temu hmm. napewno A 34 + jakiś inny . Do wszystkich Wrześniowych mam już rozrobione farby w buteleczkach tzn. do tych co gotowe (osiem sztuk) , jednego właśnie wz.34 po camo oraz pięciu innych pojazdów w planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rutek Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Bardzo podobają mi się Twoje modele i konsekwentnie realizowany plan budowy kolekcji (może jakieś foto zbiorcze?). Malowanie pędzlami daje bardzo dobre rezultaty. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 29 Października 2015 Autor Share Napisano 29 Października 2015 Dzięki . No tak u mnie wszystko zaplanowane już na dwa lata do przodu - wszytko na razie zgodnie z planem idzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Listopada 2015 Share Napisano 20 Listopada 2015 .....konsekwentnie realizowany plan budowy kolekcji (może jakieś foto zbiorcze?). ooo !! i to jest bardzo słuszna koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogalla Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Bardzo ladny, widac jak ... na dloni . Bardzo pozytywnie wygladajacy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi