erolo2000 Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Witam Waszmościów PSZ na Zachodzie cd. : Cromwell Mk.VI C.S. z 2giego szwadronu, 10ty pułk strzelców konnych 1wsza Polska Dywizja Pancerna. Francja 1944 gotowy. Zestaw od Revella(Mk.IV) + moje przeróbki , dodatki. Malowany pędzlami oczywiście. Cromwell z 3go Szwadronu: Następny Polak w kolejce na warsztat to Sherman Firefly Vc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2016 P.S. Do wszystkich Polaków używam kalek z firmy Toromodel - polecam bo fajnie się układają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Masz juz tyle tych modeli narobionych, moze by sie jakas dioramka przydala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Masz juz tyle tych modeli narobionych, moze by sie jakas dioramka przydala? Chętnie bym kupił od Ciebie ;) ,ale w planie jeszcze z 20 modeli minimum a miejsca ogólnie na M co kot napłakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2016 OK no comments hmm This is My Sherman Firefly V C from UM + RB Barrel model in progress : What do you think about ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Myślę i myśle... Masz talent większy niż myślałem! Umyłeś Cromwella i przerobiłeś go na Firefly Vc. Zobaczymy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Myślę i myśle... Masz talent większy niż myślałem! Umyłeś Cromwella i przerobiłeś go na Firefly Vc. Zobaczymy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi