Panzer Machine Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 Prezentuję ukończony model SdKfz 232 firmy Tamiya, nr kat 32574. Model bardzo przyjemny w budowie. Wszystko do siebie idealnie dopasowane - no naprawdę, składało się to jak klocki Lego i jeszcze finalnie pojazd prezentuje się wyśmienicie. jakość kalek moim zdaniem OK. Jedynie w tym modelu wymieniłem lufy na produkty firmy RB Model tj, 48B50 oraz 48B33. Model polecam każdemu, nieważne od stopnia wtajemniczenia w tajniki modelarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 Wozik fajny , ale podstawka (a konkretnie - ramka) się mi nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 Nie wiem czemu, ale zawsze mi się ta cholera podobała. A im więcej widzę zrobionych, tym częściej się zastanawiam "A może by tak...?", chociaż nie moja działka. A Twoja to kolejne kuszenie chytrusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Lipca 2016 Autor Share Napisano 1 Lipca 2016 Wozik fajny , ale podstawka (a konkretnie - ramka) się mi nie podoba. Ramka mnie również się nie podoba Uwierz, wolałgbym, żeby model był na podstawce jak we wcześnijszych moich pracach np Wykonanie takiej podstawki to dla mnie za dużo czasu. Jak na razie ramka ze zdjęcia daje rade czasowo. Nie wiem czemu, ale zawsze mi się ta cholera podobała. A im więcej widzę zrobionych, tym częściej się zastanawiam "A może by tak...?", chociaż nie moja działka. A Twoja to kolejne kuszenie chytrusa. Może kiedyś również podejdę jeszcze raz do tematu 232. Ale zapewne w 35'tce i z blaszkami bym powalczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 Ładnie wyszedł. Pierwsza fotka świetnie wyedytowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi