matejson Napisano 13 Maja 2006 Share Napisano 13 Maja 2006 Czołem, Mój ostatni skończony modelik . Italerka w 1/72 oczywiście . Nie miałem z nim większych trudności, tylko podwozie wymagało obniżenia. Przerobiłem wyciągarke, dodałem podstawe z półcalówką i przyczepke. Zdjęcia z budowy można zobaczyć tutaj: http://forum.czolgiem.com/viewtopic.php?t=313&start=0 No to zabieram się za następne modele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 13 Maja 2006 Share Napisano 13 Maja 2006 Śliczny naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 13 Maja 2006 Share Napisano 13 Maja 2006 Pięknie porobiony zestawik. Długo zajęło Ci zrobienie wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 13 Maja 2006 Autor Share Napisano 13 Maja 2006 Dzięki. Czy długo Zaczołem kleić w październiku '05 ale były dłuuugie przerwy więc nie jestme, w stanie Ci odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 14 Maja 2006 Share Napisano 14 Maja 2006 Swietny tylko szkoda ze malutki ja bede sie staral o takiego w 35tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 14 Maja 2006 Share Napisano 14 Maja 2006 tylko szkoda ze malutk Ale jak zrobiony !!! Nawet jakbym miał model 1/9, to nie ma pewności, że wyszedłby taki, jak na fotkach. Co z tego, że trzonek łopaty jest złamany. Jedyne co mnie zastanawia, to stan kół w porównaniu do nadkoli i dolnych fragmentów karoserii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 14 Maja 2006 Autor Share Napisano 14 Maja 2006 W zamierzeniu miało być zaschniete błoto, a koła wyjeżdzone troche już łagodniej mogłem je zrobić to może by lepiej wyglądało. Następny będzie lepszy A łopata z zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 14 Maja 2006 Share Napisano 14 Maja 2006 W zamierzeniu miało być zaschniete błoto, a koła wyjeżdzone troche już W ten sposób odbierałem tę dioramkę: pojazd pojeździł po błotku i wjechał na lepszy grunt, ale i tak na kołach powinno zostać błoto, ale nie na oponach a na bokach. A to ona właśnie, jak dla mnie są trochę za czyste. Ale to tylko takie teoretyzowanie, model jak dla mnie, suuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 15 Maja 2006 Autor Share Napisano 15 Maja 2006 Racje masz, ale na myśli miałem, że w to błotko wpadł dużo wcześniej i pojeździł już sobie trooooche na tym lepszym gruncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filon Napisano 15 Maja 2006 Share Napisano 15 Maja 2006 Błotko jest IMO bardzo OK. Realistyczne wielce. I cały modelik miodny Muszę poszukać i powklejać na serwer trochę zdjęć z WC-tami, ze zlotów w Darłowie. P.S. Coraz bardziej mnie nęci skala 72 i w pojazdach i w latadłach. Dużo mniej miejsca potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Maja 2006 Share Napisano 15 Maja 2006 Podoba mi się ten model a do tego jeszcze ta skala, super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 15 Maja 2006 Share Napisano 15 Maja 2006 filon nie wiesz czy w tym roku cos jest w Darłowie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 15 Maja 2006 Share Napisano 15 Maja 2006 No nareszcie! Ekstraklasa! Kurcze jak dobrze, że przerobiłeś to podwozie! Elegancja Francja, pikne malowanie i brudzing! Ziema też fajowa. Ciekawie kiedy pierwszy medal Zapomniałem skąd wziąłeś plecaki. Mam takie wrażenie, że te skrzynie to by mu na wertepach trochę latały po pace? PS. To nic, że przyczepka nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 15 Maja 2006 Autor Share Napisano 15 Maja 2006 72 fajna skala A plecaki z Marsa są. Ciekawie kiedy pierwszy medal heh Właśnie w ten łykend na zawodach w Żywcu wygrałem nim puchar(podobno wielki ze 2kg waży) za najlepszy model w barwach amerykańskich w juniorach i wyróżnienie w pojazdach kołowych junior-medal . Cały zajarany chodze A już w ogóle to jak zobaczyłem stronę główną popołudniu zanim wszedłem na forum portal.php Jejka, ale mnie wzieło na następne modele Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 15 Maja 2006 Share Napisano 15 Maja 2006 Super model Może na pojazdach militarnych się nie znam ale mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 15 Maja 2006 Share Napisano 15 Maja 2006 Matejson, GRATUUUULACJE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 16 Maja 2006 Share Napisano 16 Maja 2006 Gratulacje! Jak tylko zobaczyłem pierwszą fotkę, od razu pomyślałem, że masz kolejnego medalistę w kolekcji! No, a teraz gazem do następnych wozów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi