Gulumik Napisano 31 Maja 2008 Share Napisano 31 Maja 2008 Przedstawiam takie tam : Hummel 1/72 żywica Euromodel Plus + rożne bambetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 31 Maja 2008 Share Napisano 31 Maja 2008 O joj jaka pikny czołg!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 31 Maja 2008 Autor Share Napisano 31 Maja 2008 Gdzie czołg?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 dobry model DUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻY PLUS za kurzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Wow! bardzo szlachetny model, przy czym z żadnym efektem nie przesadziłeś, co często się zdarza... przyjemnie się ogląda takie cacko. a podstawkę jakąś zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 O joj jaka pikny czołg!! Arghhhh! Tosz to herezje! Spalić na stosie! A model naprawdę grejts! Super efekty zużycia-nie przesadzone i bardzo realistyczne! A, Andrzeju2-lepiej sprawdż czy to co opisujesz jest czołgiem, wozem bojowym, czy też pojazdem wsparcia piechoty-nie wszystko czołg co ma uzbrojenie.( skręca mnie na dzieciaki i dorosłych mówiących na BRDM`a "Patrzciejaki wielki czołg"") Bo my za takie coś kamieniujemy żywcem Nie, spoko joke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Model cacy, a diorama będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 jarek........co ja mam ci powiedziec zaj....hee....zreszta jak zawsze.....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Uwielbam Hummele:D a ten jest po prostu piękny. Tylko camo mi się nie podoba (w sensie wzór a nie wykonanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Model robi duże wrażenie. Jakby były foty w plenerze to możnaby pomyśleć że to oryginał!!! PS: W pierwszej chwili pomyślałem że ktoś ma wadę wymowy i zamiast "R" mówi "L" i powinno być Hummer Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi