Przemo1CK Napisano 24 Lipca 2008 Napisano 24 Lipca 2008 Witam! Kto śledził wątek warsztatowy to wie, a kto nie to wspomnę, iż jest to klon żywiczny modelu firmy Schatton modellbau... Pozdrawiam Przemo Cytuj
JŚ Napisano 24 Lipca 2008 Napisano 24 Lipca 2008 Bardzo fajne wykonanie - podoba mi się. Fliegerabwehrkanone 41 wygląda na nim bardzo potężnie. Cytuj
czak45 Napisano 24 Lipca 2008 Napisano 24 Lipca 2008 O wiele lepszy od tego co byl ostatnio. Model w niektorych miejscach robi fajne wrazenie, a mianowicie wygląda to tak jakby obsychal po deszczu. Cytuj
rzelu Napisano 24 Lipca 2008 Napisano 24 Lipca 2008 Zwłaszcza na pustyni deszcze były bardzo dokuczliwe, aż ziemniaki z worka puszczały pędy i nie można było nimi strzelać...znamy wreszcie przyczynę porażki Rommla... Cytuj
czak45 Napisano 25 Lipca 2008 Napisano 25 Lipca 2008 Zwłaszcza na pustyni deszcze były bardzo dokuczliwe, aż ziemniaki z worka puszczały pędy i nie można było nimi strzelać...znamy wreszcie przyczynę porażki Rommla... Taa to ten mercedes po pustyni jeździł, a ja glupi myslalem że to jest pojazd z okrsu inwazji niemieckiej na Madagaskar. A serio to chodzi mi tylko o subiektywne wrażenie artystyczne. Pozdrawiam. Cytuj
imek46 Napisano 25 Lipca 2008 Napisano 25 Lipca 2008 Przemek ty śpisz w ogóle kiedyś. Jeden z lepszych modeli w twoim wykonaniu. Pozdrawiam. Cytuj
Godfryd Napisano 25 Lipca 2008 Napisano 25 Lipca 2008 Dwa zastrzeżenia: wydaje mi się, czy niektóre miejsca są niedokładnie obrobione? (prawy bok patrząc od przodu szczególnie). Poza tym- w ten koc na błotniku ktoś druty powsadzał że on taki sztywny? ;) Ogólnie bardzo ładny modelik. Świetnie wybrnąłeś z tego uskoku żywicy, bardzo dobry pomysł. Kolorystyka dziwna, ale ogólnie podoba mi się- taka w Twoim stylu ;) Ładny model, mam nadzieje że następne będą jeszcze lepsze ;> pozdr Cytuj
Avi Napisano 26 Lipca 2008 Napisano 26 Lipca 2008 Bardzo dobry model, świetnie pomalowany. I te kartofle Ogólnie duży plus. Gratularum! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi