stroju Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 Oto kolejny model z mojej kolekcji, wykonany prosto z pudełka (testowałem na nim patinatora : Czekam na opinie i sugestie. Wiem że z tym Brenem położonym na skrzyniach to już przesadziłem bo po przejażdżce po pustyni w tumanach kurzu już mógłby nie wystrzelić ale trudno by go było wyjąć bez uszkodzenia reszty. Co do kolorów też nie jestem pewien ale wygląda ciekawie I te gąsienice w realu tak nie błyszczą[/img] Cytuj
Panzer Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 Kolego, gąsienicami się nie przejmuj albowiem znam to z autopsji że, w piaszczystym terenie gąsienice po paru kilometrach błyszczały się jak psu........ Przećwiczyłem to na wielu poligonach w okresie letnim. Pisze ci to zawodowy czołgista. Pozdrowienia. Cytuj
subgrafik Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 ... Na przyszlosc nie kompresuj tak mocno JPGow bo zacierasz detali widocznosc i odrobine wieksze foty prosimy. Poza tym calkiem przyjemny model, ale mogles dac ciut mocniejszego wasza tu i tam. Cytuj
Artez Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 Też go robiłem dawno dawno temu , przyjemny model i ciekawy poprzez swoje malowanie . Model zrobiłeś nie tak źle , czytso ładnie ale bez szału , po pierwsze gąski , teatr działań afrykańskich, pustynie , piach , a gąski czyste jak na jakiejś defiladzie.. Całość modelu kurzyłeś więc i gąski też wypadało by .. Więc to popraw , po drugie , po co zamalowałeś bazową reflektory z przodu ? Kiedyś na jakimś zdjęciu widziałem podpórki pod włazy ale nie jestem pewien czy takowe wszędzie stosowano , w kążdym razie w swoim zrobiłem. Jeszcze brakuje mi na modelu brak washa ,no i wszelkich obić . Jak oceniasz patinatora ? Mi osobiscie średnio przypadają te pigmenty. Ale jak pisałem model ok , z wyjątkiem tych rzeczy wyżej wymienionych. Pzd|2 Cytuj
stroju Napisano 12 Sierpnia 2008 Autor Napisano 12 Sierpnia 2008 Patinatora oceniam raczej dobrze ale nie miałem okazji go z żadnym innym porownać. Co do reflektorów to były one z plastiku nie przeźroczystego myślałem jak je pomalować aby wyglądały realistycznie i... nie wymyśliłem a potem zapomniałem. Gąsienice pewnie niedługo pobrudzę. Więcej grzechów nie pamiętam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi