star200 Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Myślę że będzie się Wam podobać Jak coś za niedługo zaproszę do oglądania relacji z budowy przyczepy do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Piękny miszczu a z przyczepą to będzie przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Bardzo fajny modelik, ja sie nie znam na brudzingu, ale minimalny brudzing, taki delikatny bym mu fundnął, pozdrawiam, a model naprawdę extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 O w pyte piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Jedyne co razi to okropny lakier. Broń Boże jakość położenia, a raczej grube ziarno. Strasznie psuje efekt, bo poza tym model wygląda jak 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Witam . Piękny modelik Fakt, troszkę grubawe ziarno, ale kolor świetnie pasuje do tego auta . A Tobie punio, poraz kolejny zwracam uwagę na pisownię, zresztą chyba nie tylko ja . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Dlaczego nie ma realcji z budowy tego modelu :( (chyba że cos mnie omineło) Takie pytanie skąd takie wajne burty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Hyhy, chyba coś wiem o tych burtach Fajny model. Szkoda, że założyłeś opony od naczepy na SS-y. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 21 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Następny pojazd będzie miał szerokie opony ale niskie także obiecuję poprawę co do lakieru to niestety nie jestem w stanie zmniejszyć ziarna w lakierze samochodowym którego użyłem; na żywo nie wygląda tak strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Elegancko zrobiony TurboStar I bardzo fajne fotki Z mojej strony prawie idealny model.Ale ... Z tyłu przydały by się jakieś oznaczenia(te takie prostokątne ) . 80 nie wiem czy specjalnie tak jest czy niechcący tak wyszła,ale jest krzywo .Gdzie są tablice rejestracyjne ? Czekam z niecierpliwością na przyczepę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Noooo proszę. Piękny Już myślałem że zaprzestałeś działalności modelarskiej, a tu taka niespodzianka. U mnie niestety prace na razie wstrzymane z okazji dostosowywania do siebie nowego nabytku 1:1. Ale Payhaluler jest na warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Majstersztyk Pięknie wygląda, dobra robota Pozostaje tylko czekać na przyczepę ;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 21 Kwietnia 2009 Share Napisano 21 Kwietnia 2009 Nie malowałem jeszcze modelu kolorem metalik w związku z tym mam pytanie do kolegów.Istnieje jakaś metoda regulacji wielkości ziarna w tego rodzaju farbach?chodzi mi o to czy np. w takich przypadkach miesza się jakieś specyfiki?A co do ciężarówki to podtrzymuję zdanie kolegów,świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Lakiery samochodowe zazwyczaj mają duże ziarno, można powiedzieć że w skali 1:1. Oczywiście możesz kupić lakiery modelarskie lub poprostu same drobniutkie ziarna do farb modelarskich, są dużo drobniejsze i zwyczajnie mieszasz je z farbą i psikasz np aerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Witam! Model bardzo ładny, podoba mi się. Z niecierpliwością czekam na naczepę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 naczepę Przyczepę Też nie mogę się doczekać Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Pięknie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Krzychu126 powiedz mi jeszcze dwie sprawy.Jak się nazywa fachowo te ziarenka i czy dzięki nim można w zasadzie każdy zwykły lakier zrobić jako metalik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 To są metalizery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Bardzo ładnie prezentuje się model Nic się nie chwaliłeś nim gdy byłeś u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Dokładnie Diesel - metalizery Sam takich nie używałem ale się naoglądałem i nasłuchałem więc wiedzę teoretyczną jakąś tam mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 E to teraz to mam szerokie pole do popisu.Szukałem jakiś czas temu żółtego metalika i nie znalazłem a od Was się dowiedziałem,że mogę sobie go zrobić sam.Dziękuję chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Ależ proszę! Po to w końcu tu jesteśmy nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 24 Kwietnia 2009 Share Napisano 24 Kwietnia 2009 Tylko dobierz odpowiednie proporcje, aby nie zalatywało odpustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Bardzo ładnie prezentuje się model Nic się nie chwaliłeś nim gdy byłeś u mnie Oj chwaliłem chwaliłem tyle że w tym pośpiechu to nie za dużo można było się dogadać :| następnym razem obiecuję że posiedzę dłużej na 2 kawy . E to teraz to mam szerokie pole do popisu.Szukałem jakiś czas temu żółtego metalika i nie znalazłem a od Was się dowiedziałem,że mogę sobie go zrobić sam.Dziękuję chłopaki Żółty metalik najłatwiej zdobyć od gości co dobierają lakiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi