punio Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 (edytowane) Chciał bym wam zaprezentować mój model a wątku warsztatowego nie uzupełniałem bo nie miałem zbytnio czasu pozdrawiam wszystkich myślę że model wam się spodoba. Edytowane 11 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 a gdzie zdjęcia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 A jakieś fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 nieeeee no super model, pełen profesjonalim, tylko takie małe zastrzeżenie mam, że nie jestem pewien ale chyba brakuje zdjęć, a tak to duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 10 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2009 A już łeee zapomniałem fotki wgrać sory. [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 krzywy zderzak masz w Wsie i coś mi sie zdaje ze za mocno go obniżyles. A pozatym ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2009 Z tym zderzakiem to był koszmar były krzywe mocowanie i macha była krzywo masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Czerwca 2009 Super Moderator Share Napisano 11 Czerwca 2009 Witam. Dokładnie tak jak pisze Kozi, szczelina miedzy zderzakiem a osloną silnika jest zbyt duża. Podoba mi sie jak spasowałeś oslone silnika z kabiną, leży jak ulał. Tylko klamki mogleż pomalować na srebrno, gdzieś się gubią. Ciężarówka przyjamna dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 WS z naczepa ładnie prezentuje się ale mogłeś pomalowac uszczelki w oknach, zeszlifować szwy na filtrze powietrza, wykonac przewody do podpięcia naczepy i pomalować na niej górne obrysówki, no i brak żaluzji w naczepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2009 Żaluzje są a gdy dojdą pędzelki to uszczelki pomaluje a z kablami to muszę foty poszukać jakieś i pomyśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Punio bardzo przyjemny zestaw, w dobrymkierunku ida prace. Jak poprawisz to co chlopaki ci podpowiedzieli bedzie suuper...pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Całkiem całkiem Ci to wyszło W porównaniu do poprzednich modeli ,poczyniłeś duże kroki. Są pewne niedociągnięcia o których koledzy wspominali ,ale najbardziej razi w oczy, jednak ten zderzak Przy budowie kolejnego modelu, zaopatrz się w farbki transparentne (clear) do kierunkowskazów i tylnych lamp . Ale ogółem jest dobrze Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2009 Ja kupiłem do świateł takie farbki jakie sugeruje italeri a co do zderzaka to pokombinuje rozgrzeje na nowo plastik i poprawie.Dziękuję za komentarze wiele mi one dały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Fajnie wygląda ładnie sklejony. Mam pytanie skąd wziełeś tą naczepe bo pasowała by do mojego Austrailan Trucka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Ogólnie nie jest źle, ale oprócz tych błędów co koledzy wyżej wymienili to nie pasuje mi lakier na ciągniku, a mianowicie wygląda jakby Ci w niektórych miejscach farba pospływała i pozostawały takie jaśniejsze miejsca, ale może się mylę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2009 Skwarciu ja ją kupiłem od kumpla z forum ale raczej jej nie dostaniesz popatrz na allegro lub na ebayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Model ładnie i nawet czysto sklejony, nie mam zarzutów tylko tak, jak tu wspomnieli już w poprzednich postach koledzy, to zderzak trzeba jakoś koniecznie poprawić, bo między kastą maski, a zderzakiem jest za duża luka. A tu masz zdjęcie mojego Wester Stara Cons. http://www.kermit.slask.pl/relations/bedzin2009/bedzin2009-071.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Skwarciu ja ją kupiłem od kumpla z forum ale raczej jej nie dostaniesz popatrz na allegro lub na ebayu. Do Skawcia Ja np. zrobiłem sobie sam taką naczepę, jak widać na zdjęciu ,jest to model: Mercedesa Black Edition + Livenstock, naczepa własnej roboty pozdrowionka. http://www.kermit.slask.pl/relations/bedzin2009/bedzin2009-069.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi