Łukasz_G Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Witam. W czasie gdy buduję Scanie pokaże wam mój poprzedni model, który był moim pierwszym plastikowym modelem. W Iveco dodałem od siebie: antenę do radia i CB radia, przewody do podłączenia naczepy, dodatkowe światło wsteczne, akumulatory, polskie blachy, tabliczkę z imieniem kierowcy, jakąś tam śmieszną gazetkę, pościel na wyrku, radio CB, papierowe ręczniczki umieszczone na podsufitce, uchwyty w kabinie, butelkę z wodą mineralną i kubeczek aha i zapomniał bym o oświetleniu tzn. są to światła mijania z halogenami przeciwmgielnymi i oświetlenie kabiny. No to teraz pora na telestwora :P No i to by było na tyle. Więcej zdjęć pod tym adresem http://kosmo.fotosik.pl/albumy/424212.html Pozdrawiam, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Witam. Model jest fenomenalny, jeszcze te szczegóły: butelka, szklanka i gazetka. Super Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Bardzo ładnie i czysto sklejony model Jedynie do czego mogę się doczepić, to do nie oszlifowanej chłodnicy i elementów silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Jak to jest Twój pierwszy model ,to ja już boję się kolejnych Bardzo ładnie i czysto sklejony model Nieźle prezentują się świecące światła ,oraz dodatki w szoferce . Fajna też jest gablota na Iveco . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Ogólnie to pozytywne wrażenie po obejżeniu modelu. Jedyne do czego bym sie przyczepił to krzywo pomalowany rant leżanki oraz fotele. Ale jak na pierwszy model to i tak duże słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 6 Września 2009 Autor Share Napisano 6 Września 2009 No nie myślałem wtedy o szpachlowaniu i szlifowaniu ... A co do nierównego malowania to ja to maskowałem ale kiepko mi to szło to mówi a machnę od reki zobaczymy co wyjdzie, efekt mnie wtedy zadowalał ... teraz tego żałuję no ale nic już nie zrobię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 6 Września 2009 Share Napisano 6 Września 2009 Nie no muszę przyznać, że model świetny Super sprawa z tą butelką Pościel też wygląda bardzo realistycznie. Jestem pod wrażeniem i gratuluje modelu, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 Wszystko fajnie i bardzo mi się podoba, ale doczepię się do tego, że polskie flagi na tablicach i na tej z imieniem sa źle pomalowane bo maja odwrotnie kolory zrobione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Wszystko fajnie i bardzo mi się podoba, ale doczepię się do tego, że polskie flagi na tablicach i na tej z imieniem sa źle pomalowane bo maja odwrotnie kolory zrobione . Faktycznie hah, Łukasz jak do tego doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Tylko ja bym chciał znaczyć fotki instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 10 Października 2009 Autor Share Napisano 10 Października 2009 Nie mam pojęcia jak do tego doszło, jest mi tak wstyd ... Oczywiście tablice zostały niezwłocznie usunięte, jak będę drukował tablicę do Scianii to od razu wydrukuję na Iveco. Boże ale taka wtopa ... Wybaczcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Och przecież takie coś może się każdemu zdażyć, jakaś chwila zamyślenia nieuwagi no i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Bardzo zajefajny model no i wyposazenie kabiny bardzo mi się podoba. Chyba se kupie takie cacko.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi