kamit Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Przedstawiam galerię z ukończonego pierwszego modelu Aoshimy mojego wykonania. Jest dużo niedociągnięć ale wiem, że następny model będzie już tylko lepszy A na zakończenie modelik dostał "domek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Bardzo fajnie wykonany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Super Nie ma się do czego przyczepić Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Mi brakuje lakieru bezbarwnego. Poza tym przyjemny dla oka modelik. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 A dla mnie trochę łyso wygląda tzn. trochę za mało naklejek, nr startowych itp jeżeli to driftcar na tor. Ale ogólnie podoba mi się. Czyściutko i równo sklejony. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Bardzo ładny model Gratulacje. Moim zdaniem przydałaby się jeszcze polerka bo w niektórych miejscach widać drobinki kurzu/pyłu na lakierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Super model Czysto, poprawnie, bez "szpar". Moim skromnym zdaniem cudo na kołach. Nie ma się do czego przyczepic. Co do ilości vinyli to ja osobiście nie lubie pooblepianych kast. Na tej S15'tce jest ich w sam raz. Świetna robota. Ps. Mi tylko brakuje prawdziwej siatki w wlotach tylnego bumper'a, lecz to rzecz gustu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 3 Listopada 2009 Autor Share Napisano 3 Listopada 2009 Ps. Mi tylko brakuje prawdziwej siatki w wlotach tylnego bumper'a, lecz to rzecz gustu. Wierz mi, że ta siatka jest - wmontowałem ją na pewnym etapie budowy, ale jak "trysnąłem" czerwonym lakierem to wyszło coś takiego !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Model zacny...jedyne co możesz jeszcze poprawić bez zbytniej ingerencji w model to porządnie zapuścić wszyskie linie podziału blach...na niektórych zdjęciach wygląda jakby część była zapuszczona a część nie... Poza tym świetny model...gratulacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Chociaż osobiście nie podobaj ą mi się tuningowane samochody, to modelik niezły. Widać że dużo pracy w niego włożyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Podoba mi sie kolorystyka, ilość kalkomani w sam raz brakuje mi tylko lśniącego lakieru na budzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi