star200 Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 Na prędce dla koleżanki złożyłem Z3 (uwielbia je) tylko niestety zdjęcia na prędce też były robione i z tego względu niestety w tle jest Daf i WS ale chyba niebędą przeszkadzać w oglądaniu (dałem je dla porównania wielkości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 model całkiem ładny , ale na masce z przodu widac sporo kurzu albo grudek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 ale na masce z przodu widac sporo kurzu albo grudek ?? To raczej sprawa lakieru położonego może z pośpiechu Ale model ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 23 Lipca 2007 Autor Share Napisano 23 Lipca 2007 Bezbarwny troche się że tak powiem "zgroszkował"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 23 Lipca 2007 Share Napisano 23 Lipca 2007 I pozwolę sobie zauważyć, że obok lewej lampy z przodu wyciekł klej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Na prędce dla koleżanki złożyłem Z3... Tak, różne są powody sklejania modeli Model zapewne fajny ale powinieneś zrobić odrębną sesję przy lepszym świetle i więcej fotek makro. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Zgadam się z elefantesem, zrób osobną sesję dla BMW bo tu jest więcej trucków niż osobówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 Napisze najpierw czego mi brakuje. -polerki -washa grilla -ramki przedniej szyby -bocznych migaczy To chyba twój pierwszy civil, ale robisz trucki i według mnei marnie ci to bmw wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi