toled Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 ...w nietypowej wersji. Dostałem model i wytyczne, że ma trafić do kategorii "Wszystko co dziwne, fajne, śmieszne". Więc popełniłem TO (Biały i zielony flock do paznokci, a zamiast świateł oczka) Aczkolwiek sam model jest tak miły w składaniu, że obiecałem sobie, że kupię wersje z rajdu Monte Carlo i zrobię na glanc ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Kurczę, czemu wszystkie fajne pomysły ma zawsze ktoś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolKaroler3K Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Świetny pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 23 Kwietnia 2014 Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Floczek gdzie można zdobyć? Ciekawe autko takie milusi... xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2014 Flok do zdobycia bez problemu na allegro. Sprzedawany w takich mały pojemnikach koszt od 1zł do 3zł + wysyłka (warto brać wiele sztuk, bo koszt wysyłki wtedy tak nie boli ;P). Ja na to maleństwo zużyłem ok. 2 małe pojemniczki floku zielonego i 3/4 białego. A dzisiaj zdobyłem Morrisa z Monte Carlo, ale już żadnego flokowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Za...isty pomysł - gratuluję! Świetnie ten zielone kłaczki kontrastują z chromem lamp i zderzaków. Jako kolejny projekt proponuję Garbusa w różu - będzie fajny set Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 A mógłbym prosić o link do sprzedawcy na allegro? Szukałem ale ciężko coś znaleźć =/ Niby jest ale nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Chociażby tutaj: http://allegro.pl/aksamit-flocked-nails-nowosc-tylko-u-nas-2-90-zl-i4111810688.html (dostęp: 24.04.2014r.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Dziękuję bardzo . Nie mogłem znaleźć bo źle wpisywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Pomysl fajny, wykonanie tez. Swietna odskocznia od tych wszystkich kolorowych swiecidelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Nieźle to wygląda Pomysł dobry jak na takie "śmieszne" auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi