Messer Napisano 10 Czerwca 2014 Share Napisano 10 Czerwca 2014 Witam, Kolejny model spod mojej ręki. Trudno się zaczynało a o dziwo się szybko skończyło... Ogólnie model bardzo słaby. Wnętrze nadrabia detalami, nie mniej jednak najgorszym elementem jest oszklenie - w ogóle nie pasuje... Ale kolejny model ciekawego mercedesa skończony I kilka na ciemnym tle: Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 10 Czerwca 2014 Share Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Noooo...do paru rzeczy mozna by się było przyczepić ale są to wady modelu jako takiego a nie wykonania. Te wycieraczki to raczej skali nie trzymają i lepiej by przypasowały do Actrosa Mnie tylko gryzie (prywatnie) malowanie felg. Są to trzyczęściówki wiec najczesciej innej barwy jest samo "wypełnieni" a rant ze srubami jest zwykle (podkreślam zwykle) w naturalnym kolorze aluminium. Ale I tak jest spoko. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 10 Czerwca 2014 Share Napisano 10 Czerwca 2014 Ja już swoje napisałem w warsztacie. Tu napiszę tylko jedno, ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginger Napisano 10 Czerwca 2014 Share Napisano 10 Czerwca 2014 Jak wiadomo grafiki spod Twoich rąk to poezja jak dla mnie . Jedyne co mi nie pasuje to ,te wycieraczki i malowanie felg . Mimo to i tak jesteś mistrz jak dla mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2014 Dzięki Panowie Jak by ktoś chciał się porwać na sklejanie tego modelu to szczerze doradzam - szkoda nerwów :P Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 21 Lipca 2014 Share Napisano 21 Lipca 2014 Bardzo ładnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Dziękuje za opinie Lakier to kameleon a dokładniej jego uboższa wersja czyli flip-flop ( mniejsza ilość kolorów i pół-odcieni ). Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi