subaroman Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Witam wszystkich. Przedstawiam moja ostatnia prace, czyli model Subaru Imprezy, ktora Lesio Kuzaj startowal w 2003 roku w rajdzie warszawskim. Jako baza posluzyl zestaw Tamiya w skali 1/24 z dodatkowymi kalkami z Reji oraz kilkoma elementami fototrawionymi. Z dodatkow, ktore wykonalem to chlapacze, pasy we wnetrzu i doklejone zapinki na masce silnika i klapie bagaznika. Na przednich swiatlach, lusterkach i we wnetrzu miala byc polozona karbonowa kalka, ale ze wzgledu na jakosc ww kalki dalem sobie spokoj, bo szkoda bylo oszpecic moja prace. Milego ogladania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolKaroler3K Napisano 15 Sierpnia 2014 Share Napisano 15 Sierpnia 2014 Szczena opada. Gratuluj modelu i przede wszystkim umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alek Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Widać po modelu, że masz talent, perfekcyjna robota. Pewnie Kuzajowi łezka w oku by się zakręciła gdyby zobaczył to cudeńko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Sierpnia 2014 Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Świetny model! Trochę przednie nadkola "odjechały" ale rozumiem, że była to kwestia świadomego wyboru... Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 20 Sierpnia 2014 Share Napisano 20 Sierpnia 2014 Bardzo ładny model. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Bardzo ładny model. Gratuluję Nic dodać, nic ująć Zastanawiam się tylko jak to się stało, że na niektórych fotkach "Kuzaj" jest nad "Lukas"'em, a na innych odwrotnie Zmieniali się za kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Zastanawiam się tylko jak to się stało, że na niektórych fotkach "Kuzaj" jest nad "Lukas"'em, a na innych odwrotnie Zmieniali się za kierownicą W tamtych latach od strony kierowcy u góry był kierowca, po drugiej stronie u góry był pilot. Potem uznano, że pilot jest nieważny i zniknął z szyby. Przez rok czy dwa, niektórzy kierowcy na znak protestu umieszczali pilota np. na drzwiach. Teraz nie wiem jak jest w przepisach (przestałem śledzić), ale widzę, że pilot wrócił na szyby - tylko zawsze jest na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 Piękna Subarynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 21 Sierpnia 2014 Share Napisano 21 Sierpnia 2014 W tamtych latach od strony kierowcy u góry był kierowca, po drugiej stronie u góry był pilot. Potem uznano, że pilot jest nieważny i zniknął z szyby. Przez rok czy dwa, niektórzy kierowcy na znak protestu umieszczali pilota np. na drzwiach. Teraz nie wiem jak jest w przepisach (przestałem śledzić), ale widzę, że pilot wrócił na szyby - tylko zawsze jest na dole. OK. Teraz to widzę: różnica jest między lewą a prawą stroną auta Człowiek się uczy całe życie.... Dzięki za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi