Bubapmi Napisano 13 Listopada 2014 Share Napisano 13 Listopada 2014 Witam. Już od jakiegoś czasu składałem T1... po okresie w którym model leżał do połowy złożony na biurku nie mogłem na to patrzeć i się sprężyłem i model został ukończony ;) Pierwszy samochód cywilny, poprzednio sklejałem ciężarówki. Parę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 14 Listopada 2014 Share Napisano 14 Listopada 2014 Przywróciłeś mi wiarę w ludzi. Już myślałem, że wszystkie Samby to rozlatujące się złomy, składające się z samych dziur. A tu proszę okazuje się, że można skleić normalny, ładny model. Myślę, że w przyszłości podczernisz linie podziału i dodasz ewentualnie trochę delikatnego washa i bedzie naprawdę model I klasa. PS. Jedyna wada to te zdjęcia miniaturki. Staraj się wklejać zdjęcia w normalnej "forumnowej" rozdzielczości - 1000 pikseli szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubapmi Napisano 19 Listopada 2014 Autor Share Napisano 19 Listopada 2014 T1 to zbyt piękny model VW żeby go dziurawić itp ;) Lepiej go odrestaurować i mieć satysfakcję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Listopada 2014 Share Napisano 21 Listopada 2014 Święte słowa. Ładny ma być złomów aż nad to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Bardzo ladny model. Powoli przymierzam sie do niego...zona prosiła; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Śliczna "żabka" No i czyściutki --- tak ma być ! Jakie wymiary ma po złożeniu ? Może bym go sobie ustawił obok jakiegoś truck-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubapmi Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2015 Na kartoniku jest że model ma po złożeniu 18,1 cm. Nie mogę nigdzie miarki znaleźć żeby zmierzyć model ale raczej chyba nie kłamią ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Na kartoniku jest że model ma po złożeniu 18,1 cm. Nie mogę nigdzie miarki znaleźć żeby zmierzyć model ale raczej chyba nie kłamią ;) Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubapmi Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2015 Polecam ten model ! Jak siadałem do sklejania co jakiś tam dzień to aż kalafa mi się cieszyła. Jak sklejałem kastę to co część dochodziła to coraz bardziej mi się podobał. Sam z chęcią skleiłbym jeszcze jeden taki bo model daje dużo możliwości zmiany wyglądu chociażby przerobić siedzenia żeby wstawić np stolik. Super model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi