grajek Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 Witam, Po długiej walce nadszedł czas na założenie galerii. Niestety przelotne opady oraz wiatr nie dały mi możliwości by znaleźć odpowiednie miejsce do sfotografowania, lecz nie wytrzymałem i wyskoczyłem cyknąć parę fotek. Jeśli pogoda i czas pozwoli to jak najbardziej uda się znaleźć bardziej zmyślne tło. Oceńcie z resztą sami Jeśli ktoś nie śledził zapraszam -warsztat: viewtopic.php?f=88&t=46623 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 Jeden z lepszych modeli ciągników jakie ostatnio widziałem. Warsztatu nie śledziłem, ale przejrzę. Skrzynka z kanistrami bardzo smakowita! Obity, ubrudzony i pokrzywiony tu i tam jak należy! Po stronie pasażera bańka na superatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 Choć robie model z rodzaju show truck to powiem tak. Pozamiatane.... Coś wspaniałego, świetna robota, odpowiednie nie przesadzone brudzenie, świetne czucie pigmentów.... Malinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Wypowiadałem się galerii więc moje zdanie znasz. Rewelacja. Jeden z najlepszych modeli cywilnych na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Świetny model dokładnie takie jakie lubię są ślady eksploatacji, masa przeróbek i detali wszystko czysto sklejone i dobrze pomalowane tylko gratulować, a jeszcze niedawno takie pojazdy widziałem na drodze. Relacje z budowy też obserwowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 29 Listopada 2015 Share Napisano 29 Listopada 2015 Po stronie pasażera bańka na superatę? Zauważ że jest w niej kranik-to do mycią rąk a nie na nadwyżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 1 Grudnia 2015 Share Napisano 1 Grudnia 2015 Po stronie pasażera bańka na superatę? Zauważ że jest w niej kranik-to do mycią rąk a nie na nadwyżki No fakt, kranik dostrzegłem Brakuje mi tylko jeszcze kłódki na zbiorniku paliwa, bo by zdoili migiem i ewentualnie plomby na nim jak ma gpsa założonego. No i pudełko viatolla na przedniej szybie. Wtedy - model kompletny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Przestań robić zdjęcia ciężarówek na parkingach i zamieszczać na forum!! Nikt się na to nie nabierze! Aż dziw, że Admin jeszcze nie zbanował Twojej galerii. Gratuluje genialnego efektu. Wspaniała praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weber75 Napisano 17 Listopada 2016 Share Napisano 17 Listopada 2016 Model fenomenalny!!!Wielki + za pojazd pekaesu.Jeśli możesz napisz skąd masz kalki w tej skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Super, bardzo ładnie zrobione brudzenie! Super uniesiona oś wleczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi