koksik750 Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 I w końcu ukończony - nie jestem za bardzo z niego zadowolony...ale cóż - muszę się jeszcze sporo podszkolić... Oto Nissan Skyline GT-R R34 Kolor: Skyline GT-R Midnight Purple, paleta Nissana, Zero Paints. Lakier bezbarwny: Zero Paints. dodatki: Zestaw fototrawiony Crazy Modeler Wnętrze: Całość: I zdjęcia w słońcu ukazujące właściwości koloru: pozdrawiam i do zobaczenia w następnym projekcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Mi się ten model bardzo podoba jak cos to możesz mi go dać D:D:D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Model suuuuuuuuper - zwłaszcza kolorek . Czy mi się wydaje, czy koło lewe tylne jest ciut przestawione w przód?. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Nie wiem z czego ty jesteś nie zadowolony Jak dla mnie to wypasik chociaż wiem na zdjęciach co innego a w realu też inaczej to wygląda Ale ogólnie to fura bardzo ale to bardzo ładna i należy Ci się za nią Pozdrawiam i czekam na kolejny projekt ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 13 Maja 2008 Autor Share Napisano 13 Maja 2008 Model suuuuuuuuper - zwłaszcza kolorek . Czy mi się wydaje, czy koło lewe tylne jest ciut przestawione w przód?. Pozdrawiam Masz rację - nie wiem czemu, może coś w zawieszeniu pomieszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 No i znowu mistrz aerografu , śliczny lakier i całościowo model bardzo daje rade , jest to drugi po twoim 350Z moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel5 Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Model świetny odjechany pachnący błysk. Extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 koksik750 tym kołem się nie przejmuj i tak jest extra naprawdę . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Cudo! Najbardziej podoba mi się ten kolorek - extra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Model ładnie wykonałeś Na ostatnich dwóch fotkach kolor kasty jakoś nie przemawia do mnie na wcześniejszych wyglada super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 13 Maja 2008 Autor Share Napisano 13 Maja 2008 Model ładnie wykonałeś Na ostatnich dwóch fotkach kolor kasty jakoś nie przemawia do mnie na wcześniejszych wyglada super Na ostatnich dwóch fotkach ukazałem efekt tego koloru - w słońcu robi się fioletowy gdy normalnie wygląda na granat/czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 NA początku myślałem że coś nie tak z tym kolorkiem (ostatnie dwie foty) ale potem doszedłem, że to odbicie od podłoża na którym stoi, Model bardzo fajowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Model piękny, tylko relacja doś uboga. Mam prośbę o ukazanie przy okazji następnego projektu poszczególnych etapów powstawania wnętrza i podwozia. Jestem bardzo ciekawy jak został tutaj usyskany taki odjechany efekt końcowy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Cześć!! Mówiłeś że ten model ma wady, a ja widze tak jak Bilinzo tylko to nieszczęsne koło!! Model wygląda imponująco, bardzo podoba mi się kolor, "delikatny" body kit i fajne typowo JDM-owe felgi!! Ode mnie masz wielkiego browarka Pozdrawiam!! Oby następne Twoje modele były jeszcze lepsze (jeśli to w ogóle możliwe) niż te niemal doskonałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 14 Maja 2008 Share Napisano 14 Maja 2008 Nie no model KONKRET rewelacja pod każdym względem!! Mam pytanie co do tych przednich lamp... w zestawie takie były czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 14 Maja 2008 Autor Share Napisano 14 Maja 2008 Tak lampy są w zestawu, a dlaczego pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Bo sklejałem w konkursie Skylina od fujimii i lampy były porażka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Piękny sprzęt, a te felgi wyglądają jak by były z aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 Witam!! Powiem że w pierwszej chwili też odniosłem takie wrażenie jakby to były alu (chodzi o felgi) I pytanko: Czy te felgi były już takiego koloru czy malowałeś je sam (rozumiem że napis nismo to kalka i Ty ją przykleiłeś)?? Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 15 Maja 2008 Share Napisano 15 Maja 2008 No Koksik powiem ci tylko tyle kolego,że kolejnym modelem potwierdzasz swoją wysoką modelarską formę. Tak trzymać Mam ten model w barwach Calsonic ale w porównaniu z tym co ty pokazałeś to aż strach się przyznawać. Dla mnie bomba!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi