koksik750 Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Karoseria: Kolor: Brilliant Black Rx-7, Zero Paints, Lakier: Zero Paints, Felgi: Polishing Aluminium, Alclad Metal stickers, Crazy Modelers, Felgi: 19" RS 721 Type, Geronimo Works. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 koksik750, nie ma co za dużo pisać. Jak każdy twój model, po prostu cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Piękny sprzęt Szkoda, że to nie prawdziwy, ale no cóż RX8 też jest fajny Mam pytanie, czym polerowałeś kaste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 27 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2008 Pasta polerska Modeler's Top Compound 2000 i szmatka Tamiyi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Piękny model, piekny kolor Te nierówne względem siebie końcówki wydechu to efekt zamierzony, wina zdjęcia czy tak po prostu wyszło?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 28 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2008 To jest taki tłumik - Jedna końcówka wyżej od drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Jak zwykle świetna robota Tylko jak dla mnie troche za wysoko siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Piękna mazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 O stary , swietna robota , lakier jak zawsze na 10 ,cały model ocenił bym na 9,8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 No... 9/10 nie mam nic więcej do powiedzenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Piękna Mazda w pięknym kolorze na pięknych felgach Tylko tak jka napisał Maciek jest troszkę za wysoka lekka "gleba" by się jej przydała.No ale to już nasz wymysł Dla mnie 9,99/10 Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Albo gleba, albo mbniejsze koła. 9,9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Mam wrażenie, że prawe lusterko trochę jakby klapło. Lakier oczywiście powalający na kolana. Co do końcówek, to niektóre auta tak mają i zewnętrzna jest krótsza aby mocno nie wystawała poza zaokrąglony zderzak. Koksik, mam pytanie odnośnie przednich pozycji i kierunków. Jak je wykonałeś, bo efekt jest bardzo realistyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Chopie, nie marnuj się w stockowych modelach, zacznij budować własne bodykit'y!!!! Masz talent do tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 28 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2008 Albo gleba, albo mbniejsze koła. Nie ma już mowy o glebie - koła się ledwo skręcają. Felga z oponą ładnie wypełnia nadkola. A o mniejszych kołach nie ma mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 28 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2008 Mam wrażenie, że prawe lusterko trochę jakby klapło. Lakier oczywiście powalający na kolana. Co do końcówek, to niektóre auta tak mają i zewnętrzna jest krótsza aby mocno nie wystawała poza zaokrąglony zderzak.Koksik, mam pytanie odnośnie przednich pozycji i kierunków. Jak je wykonałeś, bo efekt jest bardzo realistyczny. Adamuss trafiłeś w sedno z tym tłumikiem - zderzak w rx-7 jest zaokrąglony - seryjny tłumik jest również tak ułożony. Odpowiadam co do świateł. Więc na początek wnękę na światło wypełniam folią chrom ( do robienia uszczelek przy oknach ) następnie środkową część klosza maluje farbą typu clear - czerwoną lub pomarańczową. I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 28 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2008 Chopie, nie marnuj się w stockowych modelach, zacznij budować własne bodykit'y!!!! Masz talent do tego... A miała być tajemnica Więc dla Twojej i wszystkich zainteresowanych następnie ukaże się jeden z czterech aut z body kitem: Mazda rx-7 Veilside Fortune ( znana z filmu Tokio Drift - pomarańczowa ), Bmw E36 M3, toyota supra z body kitem Veilside - lecz nie z tym który jest w ofercie aoshimy) lub Nissan Silvia z kolorem typu cameleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 normalnie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Witam!! Fajny model tylko ja bym chyba nie malowała go na czarno tylko np: na bordowo, niebiesko albo jakiś fajny odcień zielonego, ale to moje zdanie. Ogólnie model świetnie Ci wyszedł ważne, że Tobie się podoba. Jeszcze pytanko malujesz aerografem Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Jeszcze pytanko malujesz aerografem Kolega koksik ma chyba najlepiej wyposażoną lakiernię na naszym forum,więc tylko aerograf Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 Co mam powiedzieć.. Kolejne cudo z twojej stajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 10 Lipca 2008 Share Napisano 10 Lipca 2008 Wydaje mi sie, czy tylna szyba jest troszke zle wymalowana...? Postrzepiona jest czarna farba wokol uszczelki na szybie...? Troszke to psuje efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Bardzo mi sie podoba.Szkoda ze nie można go obniżyć.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam ,wspaniały model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi