Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karoseria:

Kolor: Brilliant Black Rx-7, Zero Paints,

Lakier: Zero Paints,

Felgi: Polishing Aluminium, Alclad

Metal stickers, Crazy Modelers,

Felgi: 19" RS 721 Type, Geronimo Works.

DSC01349.jpg

DSC01350.jpg

DSC01351.jpg

DSC01348.jpg

DSC01343.jpg

DSC01344.jpg

DSC01346.jpg

DSC01353.jpg

DSC01355.jpg

DSC01356.jpg

DSC01357.jpg

DSC01358.jpg

DSC01359.jpg

DSC01360.jpg

DSC01363.jpg

DSC01364.jpg

DSC01365.jpg

DSC01366.jpg

Napisano

koksik750, nie ma co za dużo pisać. Jak każdy twój model, po prostu cudeńko

Napisano

Piękny sprzęt Szkoda, że to nie prawdziwy, ale no cóż RX8 też jest fajny Mam pytanie, czym polerowałeś kaste?

Napisano

Piękny model, piekny kolor

Te nierówne względem siebie końcówki wydechu to efekt zamierzony, wina zdjęcia czy tak po prostu wyszło??

Pozdrawiam

Napisano

Piękna Mazda w pięknym kolorze na pięknych felgach Tylko tak jka napisał Maciek jest troszkę za wysoka lekka "gleba" by się jej przydała.No ale to już nasz wymysł

Dla mnie 9,99/10

Pozdrawiam ccrriiss

Napisano

Mam wrażenie, że prawe lusterko trochę jakby klapło. Lakier oczywiście powalający na kolana. Co do końcówek, to niektóre auta tak mają i zewnętrzna jest krótsza aby mocno nie wystawała poza zaokrąglony zderzak.

Koksik, mam pytanie odnośnie przednich pozycji i kierunków. Jak je wykonałeś, bo efekt jest bardzo realistyczny.

Napisano

Chopie, nie marnuj się w stockowych modelach, zacznij budować własne bodykit'y!!!! Masz talent do tego...

Napisano
Albo gleba, albo mbniejsze koła.

Nie ma już mowy o glebie - koła się ledwo skręcają. Felga z oponą ładnie wypełnia nadkola. A o mniejszych kołach nie ma mowy

Napisano
Mam wrażenie, że prawe lusterko trochę jakby klapło. Lakier oczywiście powalający na kolana. Co do końcówek, to niektóre auta tak mają i zewnętrzna jest krótsza aby mocno nie wystawała poza zaokrąglony zderzak.

Koksik, mam pytanie odnośnie przednich pozycji i kierunków. Jak je wykonałeś, bo efekt jest bardzo realistyczny.

Adamuss trafiłeś w sedno z tym tłumikiem - zderzak w rx-7 jest zaokrąglony - seryjny tłumik jest również tak ułożony.

Odpowiadam co do świateł. Więc na początek wnękę na światło wypełniam folią chrom ( do robienia uszczelek przy oknach ) następnie środkową część klosza maluje farbą typu clear - czerwoną lub pomarańczową. I tyle

Napisano
Chopie, nie marnuj się w stockowych modelach, zacznij budować własne bodykit'y!!!! Masz talent do tego...

A miała być tajemnica Więc dla Twojej i wszystkich zainteresowanych następnie ukaże się jeden z czterech aut z body kitem: Mazda rx-7 Veilside Fortune ( znana z filmu Tokio Drift - pomarańczowa ), Bmw E36 M3, toyota supra z body kitem Veilside - lecz nie z tym który jest w ofercie aoshimy) lub Nissan Silvia z kolorem typu cameleon

Napisano

Witam!!

Fajny model tylko ja bym chyba nie malowała go na czarno tylko np: na bordowo, niebiesko albo jakiś fajny odcień zielonego, ale to moje zdanie. Ogólnie model świetnie Ci wyszedł ważne, że Tobie się podoba.

Jeszcze pytanko malujesz aerografem

Pozdrawiam!!

Napisano
Jeszcze pytanko malujesz aerografem

Kolega koksik ma chyba najlepiej wyposażoną lakiernię na naszym forum,więc tylko aerograf

Pozdrawiam ccrriiss

Napisano

Wydaje mi sie, czy tylna szyba jest troszke zle wymalowana...? Postrzepiona jest czarna farba wokol uszczelki na szybie...? Troszke to psuje efekt.

• 2 weeks later...
Napisano

Bardzo mi sie podoba.Szkoda ze nie można go obniżyć.Pozdro

• 4 weeks later...
  • 2 years later...