Marudek Napisano 9 Czerwca 2008 Napisano 9 Czerwca 2008 Hej Constructor! Mam ten model i wiem co jest w pudle, ale patrzac na Twojego in-boxa czuje niedosyt... Zapodaj cos wiecej - zdjecia detali, kalek. Napisz co Ci sie podoba, a co nie itd. P. S. Juz sie niecierpliwie na mysl o Twojej relacji z budowy Cytuj
Constructor Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Napisano 9 Czerwca 2008 Marudek sukcesem jest to, że znalazłem chwilę na wrzucenie tego inboxa, ale postaram się poprawić i dać coś więcej i instrukcję zeskanować ale nie obiecuję kiedy Cytuj
Przemos19 Napisano 9 Czerwca 2008 Napisano 9 Czerwca 2008 Hmm Italerowski BMW w skali 1/72 zapowiadany na ten rok to chyba nie będzie pomniejszenie tego :>? Cytuj
valpurgius Napisano 9 Czerwca 2008 Napisano 9 Czerwca 2008 Przemos19: Raczej myślę, że będzie to coś z miękkiego plastiku, jak nowe PAK 40 i ZiS 3 z obsługami ;) Cytuj
Przemos19 Napisano 9 Czerwca 2008 Napisano 9 Czerwca 2008 Hmm... może być, ten plastik wcale nie jest najgorszy, farba z niego nie schodzi itp jak przy typowych winylach bądź motocyklach HaT - i to jest największa zaleta figurek Italeri ;) Cytuj
Marudek Napisano 9 Czerwca 2008 Napisano 9 Czerwca 2008 Przemos19, jesli to BMW R75 w 1/72 ma byc takie jak Armourfast Hat'a, to nie ma co sobie tym glowy zawracac... Chyba, ze ktos lubi modele skladajace sie z dwoch czesci (z czego motor to jedna, a kierownica to druga czesc ). Jak tylko posiade tajniki odlewow zywicznych i fototrawienia, uruchomie garazową produkcje zestawow motocykli w 1/72 Mam jeszcze kilka nieopatentowanych jak dotad pomyslow, ale to z czasem... Cytuj
Claoodiush Napisano 9 Czerwca 2008 Napisano 9 Czerwca 2008 Chyba, ze ktos lubi modele skladajace sie z dwoch czesci (z czego motor to jedna, a kierownica to druga czesc ). Obawiam się, że tak może być... bo będzie to kolejny zestaw przeznaczony do gry strategicznej, jaką sobie italerii wymyśliło. Cytuj
Przemos19 Napisano 9 Czerwca 2008 Napisano 9 Czerwca 2008 Jeśli by tak rzeczywiście było, to bardzo bym się cieszył - bo ja właśnie używam modeli do "gry strategicznej, jaką sobie italerii wymyśliło" ;P Cytuj
Roobert Napisano 8 Lipca 2008 Napisano 8 Lipca 2008 Nie wiem gdzie wrzucić to tutaj dam. Nowe BMW od MB w 1:35 http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=4024 Ciekawy Cytuj
figfan Napisano 9 Lipca 2008 Napisano 9 Lipca 2008 model z mb zapowiada sie wręcz rewelacyjnie...po tylu latach skazani byliśmy na italerke a tutaj ile szczegułów,i cena pewnie tez przestępna....a z tego co widziałem to juz jest do tego zestaw fototrawiony azjatyckiej firmy wiec mówiąc krótko......czekam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi