Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cześć Marek.

Zapowiada się bardzo ciekawie ... dziwi mnie trochę, że części Part`a nie pasują. Może problem tkwi w elementach modelu. Jak wiadomo KP z różnym powodzeniem produkowało swoje "kasztany" Znając osobiście panów z firmy Part ... nie sądzę, żeby popełnili jakiś błąd, przynajmniej nie jakiś znaczący.

Będę z uwagą obserwował Twoje poczynania ... ostatnio zacząłem przekonywać się do zrobienia jakiejś "rury" ...

Napisano

Ja poległem na tym modelu jakieś dwa lata temu. Może trochę wynikało to z tego, że miałem nie KP, ale ich przepak z późnej serii wyprasek, nic do siebie w moim modelu ne pasowało, ani kadłub, ani skrzydła, ani podwieszenie, ani pylony nie pasowały do skrzydeł. Ale sporo też było i moich mizernych umiejętności.

Drugi raz do KP nie podejdę, poczekam, może ktoś zrobi Su-22 od nowa?

Napisano

Dwa dni temu mialem okazje trzymac to w paluszkach i powiem tylko, ze fotki pomimo, ze sa miodzio to i tak nie oddajac tego co widac na zywo. To male ustrojstwo powalilo mnie na kolana. Oby tak dalej

Napisano

Tak trochę wybiegając do przodu - będziesz przerabiał i otwierał hamulce aerodynamiczne?

Napisano

Szkoda, bo ślicznie wyglądają te hamulce z blaszkami. Jak kleiem swego, to znalazłem fotkę samolotu na płycie z otwartymi tylko dwoma dolnymi hamulcami i bez dodatkowego zamieszania wokół (już nie pamiętam, ale chyba były otwarte też jakieś luki inspekcyjne, ale w małych ilościach).

Napisano

I teraz wygląda na goleń z Su-22 bo ta z zestawu nie za bardzo. Tak widzę że w zasadzie powstanie nowy model - tylko na podstawie KP