Robert Karwan Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 I oto skończony towarzysz do PzI.Brakuje tylko drobiazgów które pojawią się na dioramce……. Więcej o budowie..... viewtopic.php?t=1642&postdays=0&postorder=asc&start=0 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 Dlamnie bomba jest naprawdę spuper a wieża wygląda jak prawdziwa.Piękna robota kiedy diorama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 Mnie się również bardzo podoba, ale jedna rzecz mi nie pasuje. Jeżeli przy włazach za wieżą są odpryski, to moim zdaniem ciutkę za duże. I to koniec czepialstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 A mi się model bardzo podoba.A to za wieżą przy włazach to nie odpryski tylko pewnie są to wlewy paliwa lub innych płynów,i trochę się narozlewało podczas tankowania ,to jest moja teoria.Model super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Karwan Napisano 10 Maja 2007 Autor Share Napisano 10 Maja 2007 Witam.... dziękuje za pozytywne przyjęcie modelu. Teoria jak najbardziej słuszna, „trochę się chłopakom porozlewało”. Ale Tomku słuszna uwaga, skoro dopatrzyłeś się odprysków to niezbyt przekonywująco to zrobiłem. Przy finalnej wersji będzie poprawione. Na dioramkę trzeba będzie trochę poczekać. Zmienił się właśnie pomysł.... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 10 Maja 2007 Share Napisano 10 Maja 2007 A ze tak zapytam, bo mnie ciekawosc zzera... Nie znam sie za bardzo na tym niemieckim sprzecie, wiec wyjsnijcie mi o co chodzi z ta brazowa wieza? Mnie to wyglada, jakby dopiero zalozyli funkiel nowke sztuke, pomalowana tylko brazowym podkladem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Karwan Napisano 11 Maja 2007 Autor Share Napisano 11 Maja 2007 Rajca Majek ......... nowa sztuka, po testach. Tak sobie wymyśliłem ten model. A odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz poniżej. viewtopic.php?t=1642&start=15 Pozdrawaim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 11 Maja 2007 Share Napisano 11 Maja 2007 Ech, jak ja bym chciał potrafić tak pięknie brudzingować modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 11 Maja 2007 Share Napisano 11 Maja 2007 piękny pozdrawiam, Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi