jakub476 Napisano 24 Grudnia 2006 Share Napisano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Ropoczynam prace nad 350. Dzis zrobiłem wash felg. Bedzie grafitowy, a wnetrze czarno-czerwone. Edytowane 29 Grudnia 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 25 Grudnia 2006 Share Napisano 25 Grudnia 2006 sorki za małe OT ale jak wykonujesz wash'a?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 25 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2006 Pedzelkiem retuszerskim i farbą plakatową czarna malowałem śruby, a potem zmywałem mokrym patyczkiem, nastepnie wilgotnym, potem suchym i na końcu przetarłem ręcznikiem papierowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 25 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2006 Zrobiłem tłumik końcowy dzis jeszcze zrobie tarcze hamulcowe. Przed washem. Po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 15 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2007 Podwozie skończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 O człowieku... Nieźle tam nasyfiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 26 Marca 2007 Autor Share Napisano 26 Marca 2007 Postanowiłem poprawić podwozie i wyszło super. I teraz zła wiadomość, zgubiłem klosz nie wiem nawet kiedy. Plany są takie. 1 kupić 2 zrobić 3 diorama rozbitego niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Jakub bardzo ładnie klosze lamp i szyby wychodzą z takiego cienkiego przeźroczystego plastiku - mam na myśli taki w który są opakowane np. narzedzia do paznokci (z tyłu tekturka a z przodu plastik). Jest giętki, łatwo się tnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Dokładnie. Ja tak zrobiłem klosze do magnumki. Wyglądają bardziej prawdziwie niż te oryginalne Lakierek i felgi cacy! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Lakier "el fantastico"!!! No i podwozie rzeczywiście wygląda mistrzowsko. Bardzo mi się podoba wykonanie tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Wykonanie jest bardzo ładne, ale moim zdaniem podwozie wygląda jakby smochód szorował podłogą o nawierzchnię i poździerał powłokę antykorozyjną Czyli uważam że za dużo jest tych przetarć, no chyba że podwozie jest koloru srebnego i ubłocone (a takiego jeszcze nie spotkałem) Można by trochę przyrdzewić wydech co nadło by mu trochę realizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 27 Marca 2007 Autor Share Napisano 27 Marca 2007 Podwozie było malowane najpierw tym kolorem co kasta. Nie będę przyrdzewiać wydechu, raczje takie auta nie robią dużych przebiegów, nie stoją na pastwe losu i w tym przypadku jest w miare młody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 22 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2007 A więc od 2 dni mocno przy nim pracuje. Zostały do nałożenia kalkomanie (czekam na soffter) Jestem generalnie bardzo zadowolony, ponieważ udalo mi się go dopchnąć do końca i to mój pierwszy plastik. Jedynie nadal mi nie wychodzą ramki na szybach, ale dosyć to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 Bardzo ładna bryczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Czerwca 2007 Share Napisano 22 Czerwca 2007 No to już bliżej niż dalej Bardzo ładne wnętrze i kolorek. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 23 Czerwca 2007 Share Napisano 23 Czerwca 2007 No więc i ja pochwalę, bo ładnie się model prezentuje Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 23 Października 2007 Autor Share Napisano 23 Października 2007 (edytowane) Ahh to moje 350Z miało znów wypadek. Już naprawione i ma nowe felgi. Zostało wkleić wzkaźniki co mnie przerasta.:( Foty znów ciemne.;/ Edytowane 23 Października 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 23 Października 2007 Share Napisano 23 Października 2007 Jakub ładnie- ładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 Trwają prace nad V2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 To mi się podoba ale pierwotny kolor felg bardziej do mnie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 No ładnie ładnie trzeba przyznać lecz zgodzę się z kolegą adamuss`em co do tych felg. Ten kolor również wybrałbym jako ostatni do tego modelu... Chyba że chcesz go zrobić w stylu wyścigów D1 to może będzie pasić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Lakier jeszcze nie był polerowany? Bo widać tzw. skórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi