klaymen Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Przedstawiam niedawno ukończony model lewitującego czołgu (zwanego po angielsku hovertank) Abrams. Skala 1:72, malowanie pustynne. Do budowy wykorzystany został model Abramsa z Hasegawy oraz nieużyte części modeli. Tutaj efekt zabawy ze zdjęciami : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Oryginalny pomysł... Ale fajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Hyhy dziki pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 gdyby Imperium miało takie coś na pewno Jedi nie mieli by szans :P Genialny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Rewelacja, wyglada superowsko. Ta druga krotsza lufe moglbys nawiercic o ile dobrze widze to nie jest i pare laczen niedoszlifowanych, ale ogolnie bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 bardzo fajnie to wygląda może kilka słów o budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 super pomysł,swietnie wyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Pomysł ekstra a ta ostatnia fotka to już w ogóle rewelacja.Gratuluję oryginalnego i fajnie zrobionego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Świetny pomysł. W kwestii uwag to popracuj jeszcze trochę nad warsztatem, ślady łączenia, kalki itp. Moja propozycja - żeby zachować światową równowagę sił zrób jeszcze jakiegoś lewitującego "Czarnego Orła" albo T-90 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaymen Napisano 28 Października 2008 Autor Share Napisano 28 Października 2008 Model powstał dość spontanicznie, głównie w celu sprawdzenia jak sobie poradzę z budową elementów modeli z plastykowych arkuszy. Za bardzo nie przykładałem się do szpachlowania i łączeń, czego po zobaczeniu efektu końcowego żałowałem . Teraz na warsztat wziąłem KV w 1:35, z dużo większymi przeróbkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Fajny pomysł i model Co do Hover Track'ów i Hover Tank'ów to ta firma robi niesamowite rzeczy w 35'tce: http://www.gundam-hardgraph.net/products/ A KV są faktycznie wdzięcznym tematem do przeróbek, looknijcie tutaj: http://www.fichtenfoo.com/02GiantRobots/02b-KVX2.htm Ogólnie ta strona to całe multum inspiracji: http://www.fichtenfoo.com/ Bardzo fajne pomysły na dioramy i modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Ten KV super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Piękny ten abramsik Ci wyszedł. Lubie takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi