kubisz Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 No i się udało przed Świętami Model-składak zbudowany z elementów kilku zestawów Italeri, z dodatkiem części Academy i Tamiyi. Żywiczne koła nowego typu Blast Models, z żywicy także oparcia tylnych siedzeń i karabin M2. Od podstaw tylne siedziska, ławki, fotel strzelca i stojak na km. WARSZTAT Zapraszam do oglądania i oceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Najlepszy Twój HUMVEE... w ogóle najlepszy jaki widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Rewelacja, zgadzam się z przedmówcą, kamo bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 HUMVEE jak HUMVEE, ale to kamo: czysty masochizm, piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Super humvee no i kamo duży szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2009 Dzięki Koledzy za wszystkie opinie. Najlepszy Twój HUMVEE... w ogóle najlepszy jaki widziałem Bardzo miło takie coś przeczytać, ale pozwolę sobie nie zgodzić się z obiema częściami Twojego wpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Co tu dużo pisać...Trzeba mieć "łapkę" do takich rzeczy. Jest cool! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 jest super! Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Nie da się ukryć, że jest świetny. Kamuflaż wyszedł Ci.. świetnie, choć w porównaniu do oryginału, trochę za bardzo regularne są te wzorki. Kurzenie też bardzo fajnie wygląda. mam małe ale... znowu zapomniałeś o antenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2009 mam małe ale... znowu zapomniałeś o antenie. Tym razem zupełnie świadomie - oryginał na zdjęciu też jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Przykleiłem się do monitora... Podziwiam za wytrwałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 oryginał na zdjęciu też jej nie ma Fakt, tym razem ja się nie przyjrzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 23 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2009 oryginał na zdjęciu też jej nie ma Fakt, tym razem ja się nie przyjrzałem. Mam talent do zapominania o antenach, na szczęście jest ktoś, kto w moich modelach najpierw to sprawdza Poprzednio zapomniałem jej przykleić w Humvee z działem bezodrzutowym, zwróciłeś mi uwagę, a ja sprawę odłożyłem na bliżej nieokreślone później. Przykleiłem ją dopiero wczoraj w przerwie malowania kamo Więc można powiedzieć, że w procesie sklejania tego Humvee antena pojawiła się również. Dzięki jeszcze raz za wszystkie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi