Skocz do zawartości

[Galeria HUMVEE] Libański M998 HMMWV - 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No i się udało przed Świętami Model-składak zbudowany z elementów kilku zestawów Italeri, z dodatkiem części Academy i Tamiyi. Żywiczne koła nowego typu Blast Models, z żywicy także oparcia tylnych siedzeń i karabin M2. Od podstaw tylne siedziska, ławki, fotel strzelca i stojak na km.

WARSZTAT

Zapraszam do oglądania i oceny.

aDSCF2376.jpg

aDSCF2379.jpg

aDSCF2380.jpg

aDSCF2381.jpg

aDSCF2382.jpg

aDSCF2387.jpg

aDSCF2388.jpg

aDSCF2389.jpg

aDSCF2383.jpg

Napisano

Dzięki Koledzy za wszystkie opinie.

Najlepszy Twój HUMVEE... w ogóle najlepszy jaki widziałem

Bardzo miło takie coś przeczytać, ale pozwolę sobie nie zgodzić się z obiema częściami Twojego wpisu

Napisano

Nie da się ukryć, że jest świetny. Kamuflaż wyszedł Ci.. świetnie, choć w porównaniu do oryginału, trochę za bardzo regularne są te wzorki. Kurzenie też bardzo fajnie wygląda.

mam małe ale... znowu zapomniałeś o antenie.

Napisano
oryginał na zdjęciu też jej nie ma

Fakt, tym razem ja się nie przyjrzałem.

Napisano
oryginał na zdjęciu też jej nie ma

Fakt, tym razem ja się nie przyjrzałem.

Mam talent do zapominania o antenach, na szczęście jest ktoś, kto w moich modelach najpierw to sprawdza Poprzednio zapomniałem jej przykleić w Humvee z działem bezodrzutowym, zwróciłeś mi uwagę, a ja sprawę odłożyłem na bliżej nieokreślone później. Przykleiłem ją dopiero wczoraj w przerwie malowania kamo Więc można powiedzieć, że w procesie sklejania tego Humvee antena pojawiła się również.

Dzięki jeszcze raz za wszystkie opinie