Adamo722 Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 (edytowane) Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Witam Przystępuję do konkursu z samolotem Yakovlev Yak-3 (Jakowlew JAK-3), Aspirant Roger Sauvage, GC 3 Normandie-Niemen w malowaniu z przełomu zimy 1944/45 Wg zebranych przeze mnie informacji http://www.cieldegloire.com/004_sauvage.php 14 zwycięstwo uzyskał 15.02.1945r i samolot będzie z tego okresu Obowiązkowy inbox Pozdrawiam Edytowane 6 Października 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba32440 Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Zdjęcia (bieda z nędzą) zobaczymy jak z warsztatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 A może to yednak ya się mylę..? Większość uważa, że Jaki to Yaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Października 2015 Autor Share Napisano 6 Października 2015 A może to yednak ya się mylę..? Większość uważa, że Jaki to Yaki... Już chyba lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Zapowiada się fajny Jaczek. Widzę, że ostatnio parę osób przypomniało sobie o tym prostym ale dającym kupę frajdy zestawie Życzę powodzenia i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Listopada 2015 Autor Share Napisano 15 Listopada 2015 Mały postęp, zrobiona kabina. Mam nadzieję, że fotki będą ok:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 a oparcie wg instrukcji nie miało być przypadkiem brązowe? Poza tym ładnie, brakuje trochę suchego pędzla w gdzie niegdzie - z reszta każdy ma swoją metodę jak dla mnie w kabinie jest po prostu za sterylnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 Listopada 2015 Autor Share Napisano 16 Listopada 2015 a oparcie wg instrukcji nie miało być przypadkiem brązowe? Poza tym ładnie, brakuje trochę suchego pędzla w gdzie niegdzie - z reszta każdy ma swoją metodę jak dla mnie w kabinie jest po prostu za sterylnie Jeszcze nie zamknąłem kadłuba chyba dam wash. Dzięki za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Listopada 2015 Autor Share Napisano 23 Listopada 2015 Mały postęp prac Sklejony kadłub, przewiercone wyloty karabinów maszynowych i wklejone igły 0,5mm oraz wklejone we wloty powietrza jakieś prowadnice, które dostrzegłem na zdjęciach. Teraz pozostało oszlifować połączenia. Fotki wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2015 Kadłub sklejony i oszlifowany Dorobione zawiasy pokryw bocznych oraz chłodnica cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 12 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2015 Podkład położony i czas na malowanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 12 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2015 Najpierw moim pseudoaerografem i pierwszy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 13 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2015 Drugi kolorek i trzeci kolor Może uda się położyć kalki ale rozpadają mi się na kawałki:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2015 Kalki nałożone i samolot pomalowany lakierem matowym. Kalki porażka, prawie żadnej mi się nie udało przełożyć w całości i niestety pewne straty są szczególnie w ilości zwycięstw. Jeszcze podoklejać resztę i myślę, że się wyrobię w terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2015 Model praktycznie skończony Pozostaje tylko przemalować ten cholerny kołpak bo odwrotnie go pomalowałem Galeria niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi