eldiabllo Napisano 28 Czerwca 2017 Share Napisano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Spitfire ukończony, kalkomanie z zestawu. Model w malowaniu Polish Fighting Team( będącego częścią 145 Dywizjonu RAF) z 1943r w Tunezji , kpt. pil. (S/Ldr) Stanisław Skalski o numerze EN 315. Polski Zespół Myśliwski (ang. Polish Fighting Team, PFT) – polska jednostka, znana też jako „Cyrk Skalskiego” (od nazwiska dowódcy), która brała udział w walkach w kampanii w Północnej Afryce w 1943 podczas drugiej wojny światowej. malowanie emalie humbrol 225, revell 82, tamyia XF- 18. Od siebie dołożyłem lusterko oraz zamieniłem pokrywy na komorach uzbrojenia, wiem że zestaw słaby i ogolnie wszyscy mnie uświadomili że to "gniot", mniej wiecej jednak wyszło co wyszło Edytowane 28 Czerwca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 28 Czerwca 2017 Share Napisano 28 Czerwca 2017 Bardzo ładnie. Jeśli się jeszcze da, to wyrwij mu podwozie i przyklej raczej tak jak proponuje instrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 28 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2017 Bardzo ładnie. Jeśli się jeszcze da, to wyrwij mu podwozie i przyklej raczej tak jak proponuje instrukcja. , faktycznie dałem bułe, juz poprawiłem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 28 Czerwca 2017 Share Napisano 28 Czerwca 2017 Piękne samolociki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 28 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2017 karygodny bbład poprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 29 Czerwca 2017 Share Napisano 29 Czerwca 2017 Fajny samolot wyszedł! Jak dla mnie trochę za dużo washa i okopcenia za wydechami dziwne... Też planuję takie zdjęcie zbiorowe, jak tylko skompletuję potrzebnych statystów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 29 Czerwca 2017 Share Napisano 29 Czerwca 2017 Fajny samolot wyszedł! Jak dla mnie trochę za dużo washa i okopcenia za wydechami dziwne...Też planuję takie zdjęcie zbiorowe, jak tylko skompletuję potrzebnych statystów ;) _______________________________________________________ Jeszcze większy ten podpis sobie zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 29 Czerwca 2017 Share Napisano 29 Czerwca 2017 Masz rację, rozlał się jak Odra na wiosnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 29 Czerwca 2017 Share Napisano 29 Czerwca 2017 Okopcenia za działkami nie wskazane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi