misioptys Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Zapraszam do galerii mojego najnowszego projektu. Ford Fiesta Rs WRC Jak wiecie z warsztatu pierwotnie mial wygladac nieco inaczej, ale mysle ,ze ten zolty kaczeniec tez nie wyglada zle. Zapraszam. Kilka zdjec w plenerze: I takie na trawingu (swoja droga to chyba przeprosze sie z kosiarka): I tyle , wkrotce cos postaram sie zaczac nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Świetny model! Super lakierek, wszystko wydaje się być zapięte na przysłowiowy ostatni guzik. Jak bym miał dyskutować to bym dyskutował o liniach podziału. Widzę, że są, może jedynie można by jeszcze je pogłębić. Klamki trochę niewyraźne. Ogólnie jednak - cukiereczek. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Dołączam się do pochwał. Odnośnie linii już pisałem w trakcie warsztatu. Niektóre za mocne, niektóre OK. Ale zapomniałeś chyba o liniach na tylnich błotnikach. Poza tym jak dla mnie super. Lakier taki jak lubię (tzn. czysty, błyszczący, ale nie przesadzony). Skoro chcesz robić Belkitsy, a wybór jest raczej niewielki, to może zrobisz takiego samego, ale w barwach Kościuszki. PS. Jeszcze a`propos linii. Czemu żadna (prawie) firma nie robi drzwi, maski jako oddzielne elementy? Nawet nie musiałyby się otwierać, wystarczy aby były oddzielnie i już by to całkiem inaczej wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2013 Dzieki Panowie, na pewno mnie to jeszcze zmotywuje Linie podzialu przyznaje, ale po uwagach jakie zglosil Marak, mysle,ze szare lepiej wygladaja. Klamki to kolejna lekcja, w przyszlosci bede odcinal, zeby waloryzowac A co do Belkits, to na na przelomie pazdziernika i listopada maja wydac Skode Fabie S2000 I tak mnie juz lapki swedza. Fujimi czasami robi takie oddzielne maski, mimo ze pod spodem brak silnika. Tak ma chyba Subaru Legacy jakie pokazal MartiniOCP (u mnie w kombi tak bylo), faktycznie ulatwia sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Wprawdzie wachalem sie czy sie chwalic, ale zona sie uparla Krotko i na temat moja Fiesta wygrala w swojej klasie na wystawie Scotnats w szkockim Perth, oraz dodatkowo nagrode specjalna za najlepszy model nie-wojskowy. Kolejna motywacja do dalszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 A w Polsce by Ci powiedzieli, że jak model nie jest zardzewiały, obsypany kurzem, błotem, solą itp. to jest brzydki. (To był tzw. suchar). A na poważnie to moje szczere gratulacje, a model zasłużył na nagrodę. Gratuluję też żony, że popiera dobre hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Gratuluję zasłużonych nagród . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 No i tak trzymac. Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Gratulacje Poparcie w domu - ważna rzecz. Pozdrowienia dla Małżonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Model świetny! Nagroda cenna! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Jest jest jest ....gratuluje Polska górą w Szkocji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2014 Dzieki panowie A z zona to mam wiecej szczescia niz rozumu-zmotywuje kiedy trzeba, a jak trzeba to kopa i w d... zasadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 30 Kwietnia 2014 Share Napisano 30 Kwietnia 2014 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Dzieki panowie A z zona to mam wiecej szczescia niz rozumu-zmotywuje kiedy trzeba, a jak trzeba to kopa i w d... zasadzi I ja gratuluję, z moją żoną jest identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppu Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 Gratuluję żony i modelu ;-D wspinała praca, tak patrzę i się zastawiam czy kiedyś dojdę do takiej wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 Super! Gratulacje! Bardzo mi się podoba Żebyś nie popadł w samozachwyt to blachy na masce jakoś odstają... Nie śledziłem budowy więc nie wiem czy to nie jest jakiś przymus technologiczny... Jeszcze raz gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2014 Żebyś nie popadł w samozachwyt Juz wpadlem, przeciez jestem idealny . A tak na powaznie to dobrze wiem, ze brakuje mi jeszcze naprawde sporo umiejetnosci, ale za kazdym nowym modelem staram sie cos usprawniac. Te blachy z przodu to elementy fototrawione i skubane nie chcialy sie ulozyc (tu wychodzi brak doswiadczenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Czerwca 2014 Share Napisano 24 Czerwca 2014 Spoko! Model jest świetny i z tego co widzę zasłużenie został doceniony... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi