jacek-astra Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 (edytowane) Jak wam sie podoba? Edytowane 4 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Świetny zestaw , mnie sie bardzo podoba , mozna prosić wiecej fotek naczepy i konika tez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Ahh bardzo ładnie prezentuje się zestaw tylko na twoim miejscu to drewienko to troszkę mniejsze bym dał bo jak dla mnie, za dużo, ale ogólnie jestem pod wrażeniem model mi się bardzo podoba czysto sklejony i tu jest duży +. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 jacek-astra Kolega Model MERCEDESA super ci wyszedł z naczepą A mam sprawe możesz zrobić fotki mb ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 O a ktoś poszukiwał fotek naczepy do drewna. Super MB, to były samochody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 No mój ojciec miał takich 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-astra Napisano 4 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2008 jak znajde chwilke bo jutro rano o 4 w trase jade to juz nie dzis, ale napewno jak pogoda ładna bedzie to zrobie nie ma sprawy. Tak wogole naczepa zrobiona na podstawie firanki z zestawu italeri curatinside trailer. Ciągnik tez italeri mercedes 1853 heavy eurotruck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 A jacek a jak zrobiłeś te supki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Ładny mietek, bardzo mi się podoba, jedynie co zmieniłbym to mniejszy załadunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-astra Napisano 4 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2008 A jacek a jak zrobiłeś te supki heh łyzeczki, noze , widelce jednorazowe ... heh kłonnice wyszły jak dla mnie prawie oki ;) nie miałem wiele czasu na przerobke tej naczepy.. tu praca i jeszcze sesja... :| ale i tak znosnie wyszla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 aha jeszcze zrób zółtym sprejem lub innym takie kropkio na drzewach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 O taki merc to mi się marzy. Gdybym miła kasę to bym kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Super Mercedesik , bardzo mi się podoba , też mam takiego tylko z niklowanym zderzakiem. pozdrawiam Jurras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-astra Napisano 5 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2008 Super Mercedesik , bardzo mi się podoba , też mam takiego tylko z niklowanym zderzakiem. pozdrawiam Jurras heh ten tez powinien miec taki ale czarny ladniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Super jak wiesz robię swojego. Proponuję dać na najdłuższy kawałek drewna taką tabliczkę ostrzegawczą. Mercedes też super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 ładnie, ładnie... Ten mietek to już pewnie niedostępny co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-astra Napisano 5 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2008 ładnie, ładnie... Ten mietek to już pewnie niedostępny co niestety :( to były autka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Uuupss... Chodzi mi o model.. Żle się sprecyzowałem xD A autko to ojciec miał jako drugie jak miał firmę z wujkiem... Niestety wujo silniczek jakoś tam spsuł ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Bardzo dobrze wykonany zestaw.Możesz jeszcze dorobić jakieś łańcuchy albo pasy spinające te bele drewna i będzie już całkiem miodzio..Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Zestaw czysto złożony i pomalowany, po prostu może się podobać. Zwróciłbym jednak uwagę na dobranie odpowiedniego "ładunku", który bardziej odwzorowywałby ścięte drzewa w skali. Mógłbyś również pomyśleć nad dodaniem śladów eksploatacji, jeśli masz już z tym jakieś doświadczenia. Szkoda byłoby się na nim uczyć ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi