Jakub W. Napisano 2 Lipca 2007 Share Napisano 2 Lipca 2007 (edytowane) Oto mój niemiecki Hetzer z frontu włoskiego (wyląduje na dioramce). Pomalowany w kolorze bazowym z pactry. Z powodu braku areografa malowałem go pędzlem. Będą jeszcze do niego figurki. Jak skończę dioramkę oczywiście ją opublikuję (raczej nie liczcie na relacje bo zdjęcia pstrykam jak znajomi przyjadą z cyfrówką gdyż sam jej nie posiadam ) : .Mile widziane komentarze, szczególnie te krytyczne EDIT: NOWE ZDJĘCIA PONIŻEJ, TE WIDCZNE TUTAJ SĄ NIEAKTUALNE Pzdr.Miłych wakacji Edytowane 2 Lutego 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 białe włazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 Witam, mało fotek. Zdjęcia są jakieś takie mało poglądowe - ciężko oceniać. A co się od razu rzuca w oczy - wiszące koła. Mam nadzieję, że na dioramie to poprawisz? Poza tym antena jest strasznie gruba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 pamietam ze w klockach lego byly takie anteny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 gąski dość marne... wiem, że "gumisie" - ale może chociaż przyklej do kół, żeby się jakoś układały... poza tym ze względu na ciężar działa hetzery troszkę "siedziały" na przodzie. Twój raczej przechyla się do tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 4 Lipca 2007 Share Napisano 4 Lipca 2007 Antena faktycznie jak z lego! A od góry to chyba widać smugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipca 2007 Share Napisano 7 Lipca 2007 Nie mi oceniać tego modelu bo dopiero się ucze ale smugi rzeczywiście są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 10 Lipca 2007 Autor Share Napisano 10 Lipca 2007 No niestety, antene wykorzystałem z zestawu, też uważam że jest troche za gruba, ale już jej nie ma, koła zostaną poprawione na dioramce tak jak napisał Mrbat, zresztą mam nowe fotki (już z załogą) i jak będe mógł to je opublikuję. Dzięki za wszystkie oceny,błędy postaram się poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 12 Września 2007 Autor Share Napisano 12 Września 2007 (edytowane) No to wstawiam nowe foty, pojazd został mocno przykurzony ,zrobiłem zacieki ,rain marksa, antena równierz usunieta, koła już nie wiszą, Hetzerek dostał też załoge ta z kolei ma flaszki (pożyczone od Dawida R.), może to narazie tyle, miłego oglądania! Pozdrawiam Edytowane 22 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
origami Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Podoba mi się, choć gąski są najsłabszym elementem tego modelu. Wyraźnie widać miejsca, gdzie je połączyłeś. Jak pisałeś, model wyląduje na dioramce, więc może nie będzie tego widać, ale na pewno da się jeszcze ułożyć gąski lepiej na kołach - z pomocą "kropelki". bardzo podoba mi się natomiast cieniowanie linii blach. Musze sam z tym poćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 Twój Hetzer pomimo braku fikuśnego kamuflażu bardzo przypadł mi do gustu. Malowanie i dopracowana wykończeniówka sprawiają, że pojazd naprawdę robi wrażenie. Niezłym pomysłem było dołożenie załogi, jednakże twarze jej członków wymagają jeszcze dopracowania. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi