starmania Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Witam! Po dłuższej przerwie chciałbym się pochwalić efektami mojej pracy. Scania posiada trójstrony kiper, ale nie mam pomysłu na silownik :/ pomożecie ? Proszę o komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Wow! Ekstra! Sieczkarnie na dafie robiłeś od podstaw czy to jakiś model? Miałem od dawna zamysł, żeby właśnie taki zestaw zrobić.Troche mało realistyczne, że sieczkarnia stoi na naczepie bez kół. Siłownik możesz zrobić z anetny od radia. Takiej wysuwanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Scania nie ma rury wydechowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Meksyk89 ja już parę razy w trasie z tatą widziałem kombajny na naczepie właśnie bez kół tak jak ma kolega. ;] Modele super. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckertom Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Dokładnie, wszystkie duże pojazdy które mają tego typu koła są tak właśnie transportowany, zwłaszcza właśnie takie maszyny jak ta, kombajny, monster trucki itp. Model super, bardzo mi sie podoba:) Marzę żeby złożyć scanię jedynke Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Modele wizualnie bardzo ładnie prezentują się a kombajn bez kół jak najbardziej poprawnie jest zamontowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Daf fajny ale scania mi się nie widzi. Rama od ciągnika siodłowego z paką. Jednak Daf jest fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Tak pozatym to nie mówi się kombajn tylko jest sieczkarnia do kukurydzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Dokładnie pojazdy tego typu są tak transportowane bo były by za wysokie na naczepie. A pytanie do starmania gdzie można taka sieczkarnie dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Ja bym poprosił o jakieś dane na temat sieczkarni np. producent, cena? Również uważam, że DAF prezentuje się o niebo lepiej od Scanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 A pytanie do starmania gdzie można taka sieczkarnie dostać? Przez dłuższy czas sieczkarnia i inne tego typu pojazdy były w ofercie Model Trucks & Parts, obecnie maja tylko walec drogowy - KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Ja bym poprosił o jakieś dane na temat sieczkarni np. producent, cena? Chodzi ci o model czy rzeczywistą sieczkarnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi