pankot13 Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Tomek czy mógł bym Cię prosić o jakieś zbliżenie tej trawki i krzaków Polaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 jutro porobię fotki jak bedą warunki ; ) tutaj można sobie wstepnie zobaczyć jak to wyglada na stronie sklepu http://www.modelarski.martel.pl/pl/p/ZAROSLA-WYSOKIE-SREDNIE-ZIELEN-BRZOZOWA/1534 http://www.modelarski.martel.pl/pl/p/DZIKA-LAKA-VARIANT-G-4707/1446 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Dzięki świetne są te ich produkty.Właśnie zamówiłem sobie krzaczki na próbę A z tymi warunkami to jutro możesz mieć problem.Szczególnie z ostrością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 A z tymi warunkami to jutro możesz mieć problem.Szczególnie z ostrością Autofokus nie będzie miał kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 też jestem zadowolony bo wygladaja ekstra. Oplaca sie wydać troche wiecej niż standardowe tanie maty kolejowe bo efekt jest naprawde przyzwoity. Te deski do krojenia z pepco też polecam, tylko 10 zł a na duży czołg sie nadaje idealnie. Drewno oczywiscie bede jeszcze bejcował i połoze blyszczacy lakier. aż tak źle nie bedzie żeby mi się rece trzesły panowie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 1 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2012 obiecane fotki, niestety światło troche bure a sztucznie nie chciałem podkolorowywać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Krzaczorki wyglądają naprawdę bardzo realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Super to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi