elefantes Napisano 5 Grudnia 2009 Share Napisano 5 Grudnia 2009 Pożyczyłem aparat więc szaleję z fotkami Model ukończony w październiku b.r. przysporzył mi wiele fantastycznych chwil (raz się nawet spóźniłem do pracy ). Malowanie pędzlem. Wszystko oprócz anteny jest w zestawie. Ukłony dla producenta za jakość wyprasek. Cóż mogę dodać. Polecam zdecydowanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Czołem! Modelik fajnie zrobiony, czysto, kapitalnie pomalowany za pomocą pędzla. Jednak nie podoba mi się brudzenie i ta chyba rdza. Zbyt chaotycznie według mnie pomalowane są te plamy, otarcia itp. Spróbuj washa, to działa i modele lepiej beda wygladały. Poza tym wszystko OK. Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 O brudzeniu było, ale czemu gąsienice założone prosto z pudełka ? Gumę też się maluje i brudzi. Jest kilka baboli merytorycznych, ale model skleiłeś tak żeby tylko skleić to wymądrzać się nie będę, ale do anteny muszę się przyczepić, bo sam ją zrobiłeś. Standardowa antena czołgowa miała 2 m co w tej skali daje ok 6 cm. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 O brudzeniu było, ale czemu gąsienice założone prosto z pudełka ? Gumę też się maluje i brudzi. Z tego co widzę są pomalowane :/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 No i brak siatek na wierzchu klap silnika też na minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Ale to naprawde fajny model. Brakuje mu tego i owego, ale jest fajnie pomalowany (pędzlem!). Trzeba go tylko złoszować, coś tam podmalować i będzie ozdobą kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi