elefantes Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Pożyczyłem aparat więc szaleję z fotkami Model ukończony w październiku b.r. przysporzył mi wiele fantastycznych chwil (raz się nawet spóźniłem do pracy ). Malowanie pędzlem. Wszystko oprócz anteny jest w zestawie. Ukłony dla producenta za jakość wyprasek. Cóż mogę dodać. Polecam zdecydowanie!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Czołem! Modelik fajnie zrobiony, czysto, kapitalnie pomalowany za pomocą pędzla. Jednak nie podoba mi się brudzenie i ta chyba rdza. Zbyt chaotycznie według mnie pomalowane są te plamy, otarcia itp. Spróbuj washa, to działa i modele lepiej beda wygladały. Poza tym wszystko OK. Podoba mi się! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 O brudzeniu było, ale czemu gąsienice założone prosto z pudełka ? Gumę też się maluje i brudzi. Jest kilka baboli merytorycznych, ale model skleiłeś tak żeby tylko skleić to wymądrzać się nie będę, ale do anteny muszę się przyczepić, bo sam ją zrobiłeś. Standardowa antena czołgowa miała 2 m co w tej skali daje ok 6 cm. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloner16 Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 O brudzeniu było, ale czemu gąsienice założone prosto z pudełka ? Gumę też się maluje i brudzi. Z tego co widzę są pomalowane :/ . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 No i brak siatek na wierzchu klap silnika też na minus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Ale to naprawde fajny model. Brakuje mu tego i owego, ale jest fajnie pomalowany (pędzlem!). Trzeba go tylko złoszować, coś tam podmalować i będzie ozdobą kolekcji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts