prochemik Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Witam Brać modelarską. W tym uroczystym dniu.... Chciałbym zaprezentować warsztat z budowy tego modelu. Już się nagadałem więc jedziemy ze zdjęciami:) PS. sorki za jakość zdjęć.. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzikichomik Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Przepak od meczboksa. Strasznie słaby, będziesz musiał w niego władować mase zdrowia i nerwów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 I powiem tak, nie pij tyle chłopie, CC oczywiście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brabazon Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Ooo, moja Puma W pancerce nie siedzę, czasem lubię sobie jakiegoś "spudła" dziabnąć bo podobają mi się takie miniaturowe pojazdy Mnie wyszedł tak: Mam nadzieję że Twoja będzie o niebo lepsza! Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Współczuję temu z lornetką, głupawa śmierć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brabazon Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Współczuję temu z lornetką, głupawa śmierć. A czemu, przepraszam? Wybacz, Kolego, w pancerce nie siedzę a gościa ustawiłem tak jak widziałem na jakimś zdjęciu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Współczuję temu z lornetką, głupawa śmierć. A czemu, przepraszam? Wybacz, Kolego, w pancerce nie siedzę a gościa ustawiłem tak jak widziałem na jakimś zdjęciu. A który głupi wychodziłby przed pojazd opancerzony podczas strzelaniny, a na dodatek bez broni? Ot to taka mała dygresja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Commendante Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Wielu tak robiło, i dobrze się miało, koordynując ogień artyleryjski wszelkiej maści. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts