prochemik Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 Witam Brać modelarską. W tym uroczystym dniu.... Chciałbym zaprezentować warsztat z budowy tego modelu. Już się nagadałem więc jedziemy ze zdjęciami:) PS. sorki za jakość zdjęć.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 Przepak od meczboksa. Strasznie słaby, będziesz musiał w niego władować mase zdrowia i nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 I powiem tak, nie pij tyle chłopie, CC oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Ooo, moja Puma W pancerce nie siedzę, czasem lubię sobie jakiegoś "spudła" dziabnąć bo podobają mi się takie miniaturowe pojazdy Mnie wyszedł tak: Mam nadzieję że Twoja będzie o niebo lepsza! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Współczuję temu z lornetką, głupawa śmierć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 16 Grudnia 2009 Share Napisano 16 Grudnia 2009 Współczuję temu z lornetką, głupawa śmierć. A czemu, przepraszam? Wybacz, Kolego, w pancerce nie siedzę a gościa ustawiłem tak jak widziałem na jakimś zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 16 Grudnia 2009 Share Napisano 16 Grudnia 2009 Współczuję temu z lornetką, głupawa śmierć. A czemu, przepraszam? Wybacz, Kolego, w pancerce nie siedzę a gościa ustawiłem tak jak widziałem na jakimś zdjęciu. A który głupi wychodziłby przed pojazd opancerzony podczas strzelaniny, a na dodatek bez broni? Ot to taka mała dygresja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Wielu tak robiło, i dobrze się miało, koordynując ogień artyleryjski wszelkiej maści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi