prochemik Napisano 9 Grudnia 2009 Napisano 9 Grudnia 2009 Witam Brać modelarską. W tym uroczystym dniu.... Chciałbym zaprezentować warsztat z budowy tego modelu. Już się nagadałem więc jedziemy ze zdjęciami:) PS. sorki za jakość zdjęć.. Pozdrawiam Cytuj
dzikichomik Napisano 9 Grudnia 2009 Napisano 9 Grudnia 2009 Przepak od meczboksa. Strasznie słaby, będziesz musiał w niego władować mase zdrowia i nerwów. Cytuj
skala72 Napisano 10 Grudnia 2009 Napisano 10 Grudnia 2009 I powiem tak, nie pij tyle chłopie, CC oczywiście. Cytuj
brabazon Napisano 10 Grudnia 2009 Napisano 10 Grudnia 2009 Ooo, moja Puma W pancerce nie siedzę, czasem lubię sobie jakiegoś "spudła" dziabnąć bo podobają mi się takie miniaturowe pojazdy Mnie wyszedł tak: Mam nadzieję że Twoja będzie o niebo lepsza! Pozdrawiam! Cytuj
skala72 Napisano 10 Grudnia 2009 Napisano 10 Grudnia 2009 Współczuję temu z lornetką, głupawa śmierć. Cytuj
brabazon Napisano 16 Grudnia 2009 Napisano 16 Grudnia 2009 Współczuję temu z lornetką, głupawa śmierć. A czemu, przepraszam? Wybacz, Kolego, w pancerce nie siedzę a gościa ustawiłem tak jak widziałem na jakimś zdjęciu. Cytuj
Filip Napisano 16 Grudnia 2009 Napisano 16 Grudnia 2009 Współczuję temu z lornetką, głupawa śmierć. A czemu, przepraszam? Wybacz, Kolego, w pancerce nie siedzę a gościa ustawiłem tak jak widziałem na jakimś zdjęciu. A który głupi wychodziłby przed pojazd opancerzony podczas strzelaniny, a na dodatek bez broni? Ot to taka mała dygresja Cytuj
El Commendante Napisano 17 Grudnia 2009 Napisano 17 Grudnia 2009 Wielu tak robiło, i dobrze się miało, koordynując ogień artyleryjski wszelkiej maści. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi